Sluta betala mer än du behöver – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Sluta betala mer än du behöver

I annonssamarbete med Anyfin

Som bloggare och en person som (förhoppningsvis:)) kan inspirera människor till olika bra val i livet oavsett om det gäller att tipsa om ett reafynd eller inspirera till en utlandsflytt så ser jag det som min uppgift att alltid hitta det bästa till er.

Därför är jag väldigt stolt över att jag nu kan berätta att jag är nybliven ambassadör för Anyfin. Any…vadå, kanske ni undrar nu men snart kommer ni att veta och då kommer ni att förstå min stolthet.
Anyfin är, enligt mig, en av dom smartaste tjänsterna som jag har hört talas om. En tjänst som bara finns för att hjälpa och underlätta. Och som mamma till två små underbara och tidskrävande barn så har just underlätta blivit ett av mina värdeord.

Behöver jag läsa det här?

Om du har något lån, kredit eller en avbetalning på mindre än 100 000 kr så JA! Fortsätt läs.Anyfin är en tjänst som hjälper dig att få ner räntan på din redan befintliga kredit.

Hur då?

Jo, du tar en bild på din faktura. Du skickar bilden via sms, facebook eller laddar den upp på Anyfins hemsidan. Dom återkommer sedan till dig med en bättre ränta. Du tackar ja till den (givetvis!) och sen är det klart. Tadaa! Du har nu sänkt dina räntekostnader på mindre än 10 minuter.

Men hur är det möjligt?

Jo, det Anyfin gör är att dom har helt automatiserade processer och kan därmed hålla ner kostnaderna och ge dig som kund en bättre ränta.Taket är 100 000 kr och Anyfin ger inte ut några nya krediter, det här är alltså inget företag som vill gör dig mer skuldsatt. När du kontaktar Anyfin kan du alltså antingen få ner din ränta eller i värsta fall inte få hjälp, det händer ju väldigt sällan men i fall där Anyfin inte kan hjälpa till är dom transparenta med det vilket jag också tycker är väldigt bra.

Det här är en magisk tjänst som jag hoppas att många småbarnsfamiljer kommer att använda sig av. Det kan ju bli en hel del delbetalningar i ett familjeliv där ena föräldern har föräldrapenning och pengarna inte räcker till stora utgifter, barnvagn, nytt kylskåp, en ny tv…det finns ju en del saker man behöver ta på delbetalning och det är ju bra att man kan det, men delbetalningar är dyrt. Det är då Anyfin är väldigt användbart.

Är det svårt?

Nej! Man fotar, skickar in, signerar. Klart!
Och man kan alltså INTE förlora något på det här, bara vinna eller ha det oförändrat.
Läs mer på www.Anyfin.se
Hoppas ni kommer att uppskatta den här tjänsten! Och jag skulle bli väldigt glad om ni delade era erfarenheter här sen. Hur mycket sänkte Anyfin era kostnader med? Jag vill veta!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons