Claudia Galli Concha

Såhär tränar jag just nu

Jag har kommit igång med löpningen riktigt bra!

Jag är så stolt över mig själv. Varannan dag sedan vi kom hit så har jag sprungit tidigt på morgonen, man måste springa tidigt för det blir ju så galet varmt att springa senare men nu i och med att det fortfarande hänger kvar lite jetlag i oss så är vi ju vakna redan vid 6 och då går jag ut och springer.

Jag springer längs Venice Boardwalk vilket är helt ljuvligt. Den gångpromenaden som på dagarna är helt överfull av människor är vid den tiden helt tom, samtidigt som det är lite morgondimma…som en dröm.

Men det är den träning jag gör just nu. Gymmet har jag inte hunnit komma till än, Manuel har haft mycket möten och mycket jobb här att ta igen, så han har varit borta på kvällarna och det är ju då som jag brukar gå men nu börjar det lugna sig så jag ska börja gå dit också.

Men jag kör hemmaträning, jag försöker hinna med 100 situps om dagen och någon mer övning, ibland blir det anmälningar, ibland squats. jag tycker om att klämma in träningen lite här och var, om tjejerna leker så kör jag ett litet minipass, eller om dom sover eller så får dom vara med, deras favorit är ju att klänga på mig när jag tränar, haha, jag ser det som extra vikt.

Det här är mina 5 bästa låtar att lyssna på när jag springer just nu:

Waiting for love – Avicii
Wolfes – Selena Gomez
Lonely Together – Avicii
From Dusk til Dawn – Zayn
Shape of you – Ed Sheeran

Puss! / C

Här är fler inlägg jag har skrivit om träning:

Hur börjar man löpträna

Jag har inte svettats på 1 år och 8 månader

Inga ursäkter, gör det bara

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.