Claudia Galli Concha

Premiär i Malmö!

Wow!
Vilken helt magisk kväll det blev igår!
Igår var det galapremiär i Malmö för vår film Den Enda Vägen som har premiär på bio runtom i Sverige den 7 april.

Det kom jättemycket folk och det var en så fin stämning både innan och efter filmen.
Innan filmen började så gick vi upp på scenen, Manuel, jag och Börje. Vi pratade lite om filmen, men vi höll det kort för vi alla kände att vi ville sätta igång…Den Enda Vägen…anledningen till att folk var dör.

Jag såg dom första 10 minuterna sen gick jag hem till Celeste och Chloe som var med farmor (vi bor nära bion) , jag ammade och gav Chloe gröt och bytte till pyjamas och satte på Alfons Åberg, sen satte jag på mig selen, stoppade ner Celeste och gick till bion.

Jag ville se dom sista 10 minutrarna…man vill liksom inte missa dom!

Och efter filmen var det en underbar stämning i salongen, det märktes att folk var rörda och berörda, många kom fram och ville prata, prata om deras egna känslor kring vårt ämne och hur dom hade reagerat. Så underbart! Då kände jag verkligen att vi hade lyckats förmedla allt det där som vi har önskat att förmedla. MAGI!

Jag säger det igen WOW vilken kväll och vilken känsla!Och den här mannen…jag är så otroligt stolt över honom!
Han har jobbat så mycket med den här filmen, han är helt otrolig, och samtidigt har han varit en närvarande både man och pappa. Han är bäst!
Nu börjar den stora prövningen, folk ska titta och tycka, tycka om hoppas vi såklart.
Jag hoppas verkligen ni kommer att se filmen!Glöm inte att ni fortfarande kan anmäla er till visningen jag har tillsammans med LOPPI.

4/4 smäller det på biograf Park i Stockholm

Anmäl er här!

Nu ska jag ta Chloe och Celeste ut i det fina vädret, sen ska det packas för en intensiv period i Stockholm. Imorgon åker vi. Men först…en finkaffe.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Vad roligt – grattis! Och vad fina ni är!
  Ser fram emot om en vecka – då är jag där med mina två döttrar!
  Kram!

 2. Sara

  Stor dag!! 😊 Nu strålar som ett nyförälskat par. Jag tänkte boka biljett till premiären 😊 Ska bli spännande att se den nu när man hört så mycket om den!

 3. Lina

  Hej!
  Jag såg filmen igår! Och jag håller med, den va underbar… och den berörde💗Inte ett öga torrt på mej iaf. När lalehs låt goliat började spelas så blev det magi för mej!
  Kram och lycka till
  Carro