Claudia Galli Concha

Om jag bara fick ta med mig min man och en sak till…

I samarbete med FuelBox_DSC1137-2 Jag packar en strandväska för mig och Manuel, vi har fått barnvakt i några timmar och vi ska under den tiden ta oss till stranden (bor 10 minuter ifrån, lyx!) och njuta av varandras sällskap till 100%.
Då finns det några saker vi måste ta med oss. Finkaffe. Såklart! Badkläder. Solskyddsfaktor (till mig, haha, Manuel har ett lyxigt pigment och blir sådär härligt brun så fort solen tittar fram…inte jag). Vattenmelon. Och sen tar vi med oss FuelBox_DSC1140-2 FuelBox är det magiska frågespelet som jag har skrivit om tidigare.
Spelet som gör att jag och Manuel inte sitter med varsin telefon när vi väl kommer fram till stranden. Spelet som faktiskt gör att vi pratar med varandra. På riktigt.
Jag tycker att det är så underbart och vi plockar fram den här boxen ofta.
Där på stranden kommer vi t.ex att prata om vad vi verkligen uppskattar med varandra, vad vi ville bli när vi var 10 år eller diskutera något som vi har upplevt som en viktig insikt i livet. Ämnena paddlar mellan högt och lågt. Det enda man vet säkert är att frågorna är utformade så att det ska bli ett bra samtal och inte för att man ska sätta dit varandra. Och det jag tycker är så fascinerande med FuelBox är att jag, varje gång vi spelar det, får veta något nytt om Manuel. Jag får upptäcka honom på nya sätt. Jag får fortsätta vara nyfiken trots att vi har varit tillsammans i 7 år._DSC1157-2Den här boxen är framtagen av en cool kvinna i Norge.Hon hade en längtan efter goda samtal i sin egen relation och det gav henne idén om samtal på box.

Med fyra barn och krävande jobb tyckte hon att vardagliga måsten tog  all energi (hand upp den som känner igen sig!), och varje kväll hamnade hon och maken framför tv:n eller med var sin telefon i handen. Långa, nyfikna samtal som tidigare hade varit deras grej drunknade i allt annat. Därför började hon skriva ned frågor om allt mellan himmel och jord som hon samlade i ett kuvert och plockade fram en kväll i veckan. Dessa kvällar blev oerhört viktiga i deras relation. Dom fick tillbaka ”team-känslan” och kärleken fick större plats i deras vardag.

Magiskt, eller hur!?_DSC1143-2

Såhär funkar det:

Fuelbox är en låda med kort. Det finns en framtagen för par och en framtagen för vänner
Korten är indelade i olika kategorier:

Förflutet, framtid och nutid
Intressen och fritid
Jobb och karriär
Snicksnack
Familj, barn och ekonomi
Kärlek och romantik
Åsikter och värderingar
Erotik och sex
Minfält
Mina, dina och våra

Man drar ett kort i en kategori som man antingen väljer själv, eller tillsammans, sen får din partner/vän svara på den, sen kan du svara på den också för att få mer en dialog eller så går ni vidare med en ny fråga till dig.

Det är fritt och ingen vinner…eller jo, alla vinner!

Det här är verkligen ett helt magiskt spel och nu i bröllopstider så kan jag inte tänka mig en bättre bröllopspresent än den här. Det är som att ge bort ett hjälpmedel för att fortsätta att vara nyfikna på varandra. Kan det bli bättre!?

Om ni inte redan har testat det här spelet med din partner…gör det! Tro mig! Ni kommer INTE att bli besvikna!

Från och med idag och juni ut får ni hela 20% rabatt med koden Claudia20!

Klicka hem er box här på Fuelbox

P & K Claudia

_DSC1160-2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.