Claudia Galli Concha

Nytt hår!

Före:Man kan väl ändå inte alltid vara så ful i håret som när man går till frisören? Vad är det som händer? Det är som att håret vet att man ska göra om det så att det hämnas in i det sista…?

Men det gör inte så mycket för snart snart snart så är man omgjord. Jag var hos Julia Lennartsson på Peace & Noice och hon konstaterade ganska snabbt att mitt hår var trött och slitet…vilket det verkligen var efter barnen men framför allt all blekning.

Jag gav henne fria händer. Gör vad du vill sa jag. Och det gjorde hon. Det blev såhär:Hon gjorde min hårbotten mörkare, så nära min egen färg som möjligt, sen mörkade hon ner längderna lite med en kall ton och sen klipptes det rejält som ni ser. I love it!

Tack Julia för att du vågade göra något långt ifrån det som var.

Nu ska jag vänja mig vid längden…det känns kul. Känns som jag kan satsa mer på stora örhängen nu. Yes!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica M. B

    Snygg. :o) Kanske jag ska blive så kort jag med nästa gång jag ska till frissan?! Länge sen jag varit så kort i allafall. Wæææ…

  2. Lina

    Sjukligt snyggt! Och så sant att håret ser ut som crap innan, ALLTID! Fattar heller inte hur det går till… blundar man för sanningen tiden innan för att det är FÖR illa? Hjärnan kan ju ha en förmåga att förmildra jobbiga omständigheter… 🙈 Can’t wait till jag ska till frisören. Ska nog ta med en bild av ditt klipp som inspo. Ha en fin kväll!