Claudia Galli Concha

Nu gör vi det här

Tack för responsen på inlägget om vegetarisk/vegansk mat!

Ni är alltid så stöttande och fina. Tack!

Ja, jag är övertygad om det här nu. Helt i vilken form jag ska äta är jag inte klar med, men att det inte blir mer rött kött och vitt kött det vet jag. Fisk och skaldjur ska jag komma till. Jag vinn också lära mig lite mer innan jag kastar mig ut så att jag inte får brister och att det blir fel. Barnen kommer nog att äta bra fisk så länge dom är små. Jag är lite för nojig att släppa det animaliska proteinet helt just nu, men i och med att min kunskap växer så kanske jag blir trygg i att släppa det helt.

Här i LA finns det gott om veganska restauranger så det är perfekt för inspiration. Det här är en mexikansk restaurang som ligger i Venice. Så gott! Det var verkligen bland det godaste jag har ätit på den här resan. Och veganskt! Måste nog flytta hit, haha.

Chloe dansade halva lunchen utan musik. Jag älskar henne energi. Rakt av nedärvd från mig.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Jag började byta ut viss saker till vegetariska alternativ. Utan att ha några regler eller så. Nu har det gått 1,5 år sedan jag började och jag äter bara vegetariskt nu, även min dotter på 1,5 år ? Tanken på att äta kött nu får det att vända sig i magen på mig, skulle aldrig gå. För några år sedan trodde jag ALDRIG att jag skulle kunna bli vegetarian, men jag saknar inte alls köttet ?

  2. Ida Hilli

    Helt rätt! Vi har under hela det här året ätit vegetariskt + fisk och undviker mjölkprodukter. Barnen på 2,5år och 10mån äter samma som oss och dottern får även ”specialkost” vegetariskt + fisk på förskolan 🙂 tycker det fungerar väldigt bra, det var nog främst i början det kändes lite jobbigt med idéer på maträtter osv.. Men det mesta går minst lika bra att göra en vegetarisk variant av 🙂