Nu är vi fyra tjejer i familjen – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Nu är vi fyra tjejer i familjen

I annonssamarbete med Skrållandockan

För en tid sen fick vi tillökning i familjen. Hon heter Skrållan och är en tjej med långt fint hår och ett stort ordförråd.

Vi alla blev direkt väldigt förtjusta i henne men Chloe var ju givetvis den som tog sig an henne direkt. 3,5 år gammal så har Chloe verkligen kommit in i den åldern då ansvarskänslor kickar in. Hon vill leka, hon vill hjälpa, hon vill ta hand om, och allt det här bjuder Skrållan in till.

Numera är Skrållan med oss jämnt. Hemma bär Chloe runt på henne och när vi går ut så följer hon givetvis med i vagnen. Vagnen som för övrigt är snyggare än vår egen, haha.  Och det är så roligt att se Chloe interagera med henne, just i och med att Skrållan pratar så mycket och säger så många olika meningar så märker jag att Chloe lyssnar väldigt uppmärksamt på vad hon säger och sen svarar hon. Perfekt övning tycker jag!

Sen har ju Skrållan en garderob som jag älskar, små regnkläder och stövlar, jeans och blus, söta klänningar, hon har till och med borste och håraccessoarer, jag kan pilla länge med hennes outfits tillsammans med Chloe. Det är så roligt!

Så tack Skrållan för att just du kom till oss, vi lovar att alltid ta hand om dig…och om ett år när Celeste blir tre så kommer du garanterat att få en syster.

Kram! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Vi köpte också en Skrållan till vår tjej nu när hon blev storasyster. Det var en “present från lillasyster” när vi kom hem från BB. Vi trodde hon skulle älska att ta hand om “sin egna bebis”, nu när mamma skulle ha lillasyster mycket i famnen osv, men hon visade inte alls så stort intresse för Skrållan tyvärr – riktiga lillasyster var mycket mer spännande, så nu får jag hjälp med allt som har med lillasyster att göra 😉