Nästan lite läskigt… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Nästan lite läskigt…

Idag lämnar vi LaLaLand. 

Och en sak som var lite läskig, eller spooky som Chloe hade sagt, (hon pratar så mycket engelska nu!) var att den här bilden dök upp som ett minne på FaceBook idag. Det är från när jag och Manuel var här på vår bröllopsresa för sex år sedan, vi  var här i tre veckor och på Hawaii i en vecka, det var där vi gifte oss. men under tiden vi var i LA så var vi på Venice Beach en gång, vi bodde i Santa Monica mesta delen av den resan men vi var på olika utflykter varje dag och vår prio var inte att bada i havet eller hänga på stranden.

Men en dag åkte vi ner, vi bara gick hela boardwalken fram och tillbaka, jag piercade mitt ena öra, jag gjorde en hennatatuering och vi stannade och tittade på dom här killarna som dansade, samma killar som dansar än idag. Tänk va?

Visst är det lite häftigt? Där gick vi, nygifta, nykära (hade varit tillsammans i två år), unga (känns det som nu när man tänker tillbaka) och hade absolut ingen aning om att vi idag, 6 år senare skulle ha en lägenhet 10 minuter från den där platsen, att vi skulle bo här, att vi skulle se dom där killarna dansa varje dag…

Jag älskar det med livet, att man aldrig vet, och att man aldrig ska säga aldrig…

Nu ska jag fortsätta packa och sen ska jag skriva några inlägg som jag tidsinställer, jag har nämligen något roligt att berätta!

P.S Ser ni att jag har märkt bilden…jag hade någon idé om att satsa som fotograf, haha, ännu en av mina ideér D.S

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennie

  Har precis börjat läsa din blogg och är helt beroende! Typiskt du ska flytta hem från LA nu 😘 men ska bli roligt det också!

 2. Maria

  Åh va spännande att du har något roligt att berätta!😊 ha en trevlig resa hem till erat andra hem Sverige! Kram!💖

 3. Maria

  Sprungit frustrationen men varför kan du inte svara på hur ni kam hyra en lägenhet i LA när ni inte är amerikanska medborgare eller är ni det? 🙂

   1. Maria

    Men inte via hyresavtal en längre period lagligt väl? Så ni kommer aldrig kunna vara där längre än 3 mån i sträck?

Annons