När själen ler – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

När själen ler

Idag var jag tillbaka!

Tillbaka till platsen där jag alltid ler, platsen där min inspiration fylls på, platsen där ingenting känns omöjligt! Venice Beach.

Det var ju inte så längesen vi var här men ändå har jag verkligen saknat den här platsen, min själ ler när jag är här.

Har ni någon sån plats? Ett Happy Place?

Så kul att höra vad alla har för olika platser?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Happy place. . Neptuni på Öland! Man kan gå i timmar och bara se kvälls- solen gå ner och himlen byter färger 💛 Ett annat ställe för mig är Nea chora på Kreta!

 2. Charlotte

  Lund är det för mig! Det är snart 7 år sedan jag flyttade därifrån, men drömmer mig tillbaka! Kanske flyttar vi tillbaka!

 3. Tess

  Sommarstugan i Småland. Vårt andningshål där vi njuter av att inte vara uppkopplade, utan tv och till och med ingen el eller rinnande vatten. Det ligger helt isolerat mitt i skogen på en sjötomt med egen brygga…Åhh jag blir helt varm i hjärtat bara av tanken att vi ska dit snart igen 🙂

 4. Martina

  Dansbandsveckan i Malung 🙂 När man rullar in i byn som myllrar av glatt dansfolk och har en hel vecka underbar dans framför sig, Finns inget bättre!

 5. M

  På scenen! Kanske allra mest när man just flyttat in på teatern för att starta de slutliga repetitionerna. När jag står mitt på scenen, medan scenograferna jobbar i bakgrunden, och blickar ut över en tom salong och andas in de kommande föreställningarna. Då är jag hemma.

 6. Finurliga fröken

  Mitt happy place är hos min bästis som bor i en liten by på landet. Dit åker jag när jag ät barnledig och sen ligger vi i varsin soffa och äter godis och skräpmat en hel helg och kollar på tv och skrattar så vi gråter.