Claudia Galli Concha

Mot Stockholm

DSC04371-2Medans den här lilla tjejen har legat och lekt i sitt rum så har jag packat ihop det sista för vår resa till Stockholm. Vi ska dit och hänga där ett tag nu:).
Manuel åkte redan i tisdags men jag ville vara kvar några dagar, vilket har varit jätteskönt, öppen förskola, långpromenader och fika har fyllt våra dagar den här veckan, plus att jag har hunnit styra upp mitt företag lite med kvitton och faktureringar och inbetalningar.DSC04372-2Men nu packar vi ihop oss och åker iväg, Chloe och jag. Vi ska åka tåg.
Jag är ju ett stort tåg-fan och jag hoppas att fröken C blir det också, kanske det äntligen kan bli en tågluff för mig tillsammans med henne i framtiden? Det vore ju magiskt!DSC04368-3Nu åker vi. Mot ett liv i stora staden. Jag och minime ❥

Om ni inte redan gör det så tycker jag att ni ska hänga med mig på Instagram @claudiagconcha och på SnapChat: claudiagconcha 👻

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Si

    Vilken härlig inställning,själv har jag alltid gjort barnen invana vid de blivande rutinerna som blir när de börjar förskola.Har tänkt att övergångarna blir lättare för barnet att känna igen sig i då,samma rutiner men i en annan miljö.Alla gör vi olika ,alla är vi olika,men barnen är ändå den finaste skatten vi kan få.