Min dag hela dagen – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Min dag hela dagen

Happy Mothers Day!

Idag firade vi Mors Dag här i USA och nu har vi ju varit här så länge så jag tog mig friheten att fira…väldigt smart, då får jag ju fira två gånger i år.

Vi gjorde faktiskt inget särskilt, vi hade en intensiv dag igår med lekplats och tivoli (vi var ute i 8 timmar…) så när vi vaknade idag så kändes det som att vi var bakfulla av aktivitetsmängden igår så vi bestämde snabbt att vi bara skulle vara hemma.

Men Celeste somnade middag vid ett och då frågade jag om Chloe ville gå och fika med mig, det är ju ändå min favoritsyssla och är det något man ska göra på Mors Dag så är det ju saker som man vill. Hon hoppade jämfota av glädje så jag och min fikakompis gick iväg till favorithaket i Venice,

Det var ljuvligt, Chloe fick bestämma fikabröd hon pekade bestämt på chokladmuffinsen och sa -Jordgubbe! Jag fick inte ihop logiken men köpte den givetvis iallafall, sen drack hon juice och jag tog en finkaffe. Åh, det var det bästa sättet att fira på, så mysigt.

Efter fikat så gick vi till en leksaksaffär på Venice och så fick Chloe välja en sak till sig och en sak till Celeste, det blev självklart tiaror och prinsesstavar. Min underbara tjej. Världens VÄRLDENS bästa finfika och Mors dags häng.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda

    Hej,
    Vi åker till Kalifornien en månad i höst, våra barn är då 3år respektive 9mån. Vi kommer bo i San Diego två veckor men vill också bo i LA i 1-2 veckor. Har du tips på bra boende/område? Ni verkar ju ha bott så bra med gångavstånd till strand, fik och kaféer. Är sugen på Venice eller Santa Monica.
    Tack snälla!
    Mathilda

Annons