Lite för lite tid… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Lite för lite tid…

Livet i Stockholm är bra mycket mer hektiskt än livet i Malmö, för att inte tala om skillnaden mellan LA och Stockholm, haha, just nu känns flip flop och jeansshorts väldigt långt borta. Inte rent stilmässigt utan mer aktivitetsmässigt. Puh!

Det är så otroligt mycket kul som händer hela tiden, nya kontakter som knyts, events, kompisar jag inte har sett på länge, jobb, roligheter, flytten på det och mina underbara minimänniskor. Livet är fullt upp, men galet lovely. Jag njuter.

Men idag, mina damer och…damer (pssst. är det någon kille som läser min blogg? Skriv gärna ja, bland kommentarerna, vill så gärna veta!) så har jag fått ett väldigt härligt paket, nämligen dom tre nya färgerna på RU jackorna! Yeeey! Det närmar sig verkligen höstsläpp på Pocci Pocci nu…så spännande!

Jag vet att paketet avslöjar mig men ni är sååå många som har frågat om jag ska ta in rosa igen(som är helt slut nu! Galet!) och jag kan glädja er med att -Ja! En lite annorlunda nyans, lite mer peachig och varmare än den förra men fortfarande så där orimligt fin! Och självklart med guldknappar.

Stockholm, happenings, möten, vänner, familj, bloggen, Pocci Pocci, flytten och livet.
Jag har att göra. Men det inspirerar mig!

Är ni redo att se första färdiga hörnet i lägenheten?

Isåfall ska jag fota nu medan det är ljust!

Puss // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Men, har ni flyttat till en ny lägenhet i Stockholm? För ni hade väl en där förut? Kanske missat något om det 🙂

Annons