Claudia Galli Concha

Kalas kalas kalas

Vi har ju haft månadskalas som en liten tradition i vår familj, mest för att vi ska se till att samla familjen med jämna mellanrum under småbarnstiden eftersom det lätt blir att man slarvar med det och att det inte hinns med och sen för att vi älskar att fira saker!

Igår var det dags för 4 månaders kalaset för Celeste, i vanlig kalasordning så köptes det tårta och ballong, laddades upp med finkaffe och fruktfat till Chloe (Chloe äter ju inte sötsaker än).

Celeste sov sig igenom hela kalaset, hon sov i sin lilla klänning i soffan under hela tårtkalaset och vaknade lagom till vi gjorde lite middag till oss. Hon får se bilder när hon blir äldre, hahaFarmor kom först av alla och Chloe visade henne alla hennes leksaker, en liten rutin som ser likadan ut varje gång farmor kommer till oss. Sen spelade Chloe på sin trumma, det är hennes nya hobby, spela på trumman och dansa när jag spelar på trumman, väldigt roligt!Älskar den här bilden på Chloe, den säger ganska mycket om hur mycket hon älskar sin frukt och sina bär, hon brydde sig inte ens om tårtan när vi åt, hon bara fokuserade på sitt fruktfat. Vår taktik kring sötsaker funkar än så länge. Snart två år och äter inte glass och godis och bakverk. 1-.0 till oss mot dåligt socker.

Det var ett väldigt lyckat kalas och tårtan var magisk…innehöll säkert en hel del points men jag slänger in dom i mina bonuspoäng den här veckan;).

Nu ska jag ha ett telefonmöte om vår långfilm och hela pressupplägget kring den, vilka intervjuer vi ska göra och hur vi ska planera premiärveckan. Yeey! Det närmar sig!

Sen blir det parken…det är så fint väder här idag!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Haha!
    På min 3 års dag vägrade jag äta tårta. Vad hägrade istället kan man undra. Jo knäckebröd haha!