Ju äldre man blir… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Ju äldre man blir…

Häromdagen började jag min dag med en eventfrukost tillsammans med Philips tandvård. Såna här frukostar är faktiskt en av dom bättre bonusarna med att vara influencer. Det är alltid väldigt goda saker som bjuds, det är alltid trevliga och inspirerande människor man träffar och sen får man ofta lära sig något bra.

Den här morgonen var det Philips tandvård som utbildade oss i varför tandhälsa är så viktigt, vilka effekter det har och hur vi ska borsta tänderna på rätt sätt. Vi höll till på Hotel Kungsträdgården. Så fint! Jag visste inte ens att det fanns!

Det var väldigt lärorikt och jag lyssnade noga på det som tandläkaren Nour berättade för oss, jag är ganska dålig på det här med tänderna, jag borstar 2 gånger om dagen men jag borstar alldeles för hårt och forcerat…jag tycker att det är tråkigt, därför vill jag göra det fort. Dumt. Jag ska sluta med det nu. Allt på vår kropp är viktigt att ta hand om, det märker man ju äldre man blir. Nu ska jag ge mina tänder kärlek.

Och på tal om att ta hand om, så börjar jag projekt hy idag. Det är dags. Jag måste verkligen investera lite i min hy som har tagit mycket stryk av två graviditeter och sol. Så idag ska jag göra mitt första besök hos en hudterapeut som ska rengöra och återfukta och meddela mig vad min trötta hy behöver. Jag är så peppad!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons