Jag vet vad det är nu… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Jag vet vad det är nu…

Jag har funderat mycket på vad det är som gör att jag dras så mycket till de här platsen, vad det är som gör att jag trivs så overkligt bra…visst det är palmer och hav, härliga miljöer och trevliga människor. Filmbranschens mecka. Ja, det finns ju såklart mycket att tycka om. Men det är ändå inte det som är DET, det är något annat…

Det är inställningen till livet. Människors inställning till livet. I det här området där vi bor, Venice, så är det en otroligt skön inställning till livet på många plan. Dels så är det avslappnat. Man jobbar för att leva och inte tvärtom vilket jag tycker är en underbar och sund inställning. Folk njuter av livet. Man är mycket här och nu. Det är mycket spirituella vibes vilket är något jag verkligen tycker om.

Sen är det ålderslöst. Här umgås man mellan åldrarna på ett sätt som jag inte tycker att jag har sett mycket av förut. Ålder är verkligen bara ett nummer här och ingenting man lägger särskilt mycket vikt vid. Klokt. Varför ska man göra det? Man är ju faktiskt bara så gammal som man känner sig (säger hon som fyller 40 om ett väldigt kort tag, haha) och det kan ju variera jättemycket! Tänk hur ofta man har träffat folk och blivit chockade över åldern när man väl har hört det, en 20-åring kan framstå som en 40-åring och tvärtom…så varför ska vi hänga upp oss på ålder?

Igår när jag gick till lekplatsen gick jag förbi dom här herrarna…två män i ca 50-60 års åldern, på en tisdag förmiddag, spelandes basket…det är livet!

Så nu vet jag…det är en känsla av evigt liv här. Ett här och nu och ett evigt liv. That´s LA Baby!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina

    Så härligt att du hittat dit & familjens place 🙂 jag & familjen tänkte åka över till LA igen nästa sommar (långt fram jag vet) & då vi vill vara där några veckor så måste det bli på sommarlovet så våra 3 tonårstjejer kan följa. Hur är värmen i slutet av juni början av juli? Behagligt varmt eller olidligt varmt 🤔 kram