Jag smörjer den varje dag ☆ – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Jag smörjer den varje dag ☆

I samarbete med Bio-OilJag får stor mage när jag är gravid, eller ja alla får ju stor mage men jag har fått stor mage snabbt vid båda mina graviditeter.

Det är ju härligt med gravidmage, inget jag vill bära runt på hela livet, haha, men den tjänar ju verkligen sitt syfte och att känna dom där små sparkarna och rörelserna och allt underbart som kommer med gravidmagen är ju underbart.

Men det finns ju saker som man kan uppfatta som jobbiga med gravidmage, bristningar t.ex. Bristningar är i och för sig som ett underbart bokmärke att det har legat en liten människa där…ett avtryck av livet, det finaste som man har varit med om.

Jag har smörjt min mage noga under varenda graviditet, morgon och kväll, och Bio-Oil har varit en stor favorit bland oljorna. Jag har inga bristningar alls, inte en enda. Nu tror ju jag på teorin att bristningar är genetiskt och inte något som drabbar alla men självklart är det bra att förebygga och göra huden så elastisk som möjligt. Det är ju en hel del hud som ska tänjas ut…kroppen är ju helt fantastisk! Så därför känns det ju som en självklar grej att man ska hjälpa till och då är det absolut bästa en bra olja och det bästa av allt är att den här oljan kan användas till flera saker, hos mig agerar den även kvällsolja till ansiktet.

Mina bloggkollegor Gabriella Joss och Annica Englund har också testat Bio-Oil fast på helt andra områden; läs vad Gabriella har testat här och vad Annica har testat här.

Lycka till med alla era fantastiska magar!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Idah

    Tyvärr handlar bristningar om hur kroppen hanterar hormonpåslaget och även mycket genetik.. inget man kan förebygga med oljor.. :/ oljor kan däremot förebygga klåda som kan uppkomma när huden tänjs ut 🙂