Claudia Galli Concha

Jag ska inte svika mig själv

Imorse tog jag ett första steg till min nya vana.

Jag ska, från och med idag, se till att träna en gång om dagen. jag lyssnade på någon podd för en tid sedan och då sa en person -Jag har lovat mig att träna en gång om dagen…och när jag hörde det så kände jag att yes. Det vill jag också göra. En gång om dagen. Sen om det är en långpromenad eller att jag simmar, gymmar, cyklar, tränar hemma vad jag än gör så ska jag se till att göra det en gång om dagen.

Så imorse körde jag 24 längder i poolen, det är inte jättelångt, räknade ut att det är kring 500 meter en det är någonting, och det är det som jag känner är det viktigaste just nu. Att göra någonting en gång om dagen.

Jag känner mig så inspirerad inför det här, även om jag vet att det kommer att bli en utmaning när vi kommer till Sverige för där bor jag inte bredvid ett gym, men jag får springa så länge det går och sen bor vi ganska nära en inomhuspool så då kan jag ju simma, sen blir det nog mest långpromenader, jag tänker att jag måste gå minst ca 5 km om det ska räknas, och det tänker jag att jag även kan lägga in om jag ska någonstans, då får man passa på. Ska man träna en gång om dagen så får man ju se till att plocka med sig det i vardagen.

Åh, så peppad är jag nu! Sitter och klurar på vad det blir för träning imorgon, förmodligen gym på kvällen efter nattning.

Är det någon av er som vill haka på? 1 gång om dagen!

Puss! / C

P.S Som ni ser på bilden så har jag äntligen fått mitt paket från Glossier, sminkmärket som det är en sån hype kring här i USA. Åh, vad jag ser fram emot att testa! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena - http://mellan-raderna.com

  Så himla bra! Man glömmer bort hur viktigt det är att hålla löftena till sig själv. Man håller löften till andra – men inte till sig själv. Jag tror att om man blir mer trogen sig själv så bygger man upp en bättre självrespekt. Det är också viktigt för självkänslan!

 2. Heidi

  Jag pendlar till stan och promenerar varje dag från Odenplan till kontoret på Kungsgatan. En lagom promenad så att man vaknar till liv på morgonen och blir lite pigg på eftermiddagen 🙂 Utöver det tränar jag 3-4 pass i veckan, beror på hur livspusslet ser ut vecka för vecka. Jag har anmält mig till Tjurruset så nu är det mycket löpning och styrka som gäller ????‍♀️

 3. Frida

  Jag försöker hålla träning varannan dag men varje skulle jag inte palla, det får jag säga. Jag springer iofs en hel massa på jobbet, jag sitter inte många stunder på en arbetsdag, men jag uppskattar mina träningsfria dagar för mycket för att klippa dom. Lycka till med din träning!

 4. Petra

  jag kör med minst 20min rörelse per dag… då springer jag 3ggr enl stora löparboken o spelar innebandy en till två ggr i veckan så det är mest att få frisk luft dom dagarna jag inte gör nått, då är 20min cykel eller lunchpromenad toppenbra.