Claudia Galli Concha

Jag måste skryta lite

Ibland så blir det så otroligt bra!

Det ligger hårt jobb bakom i princip allt jag tar mig för men ibland så har jag också tur, eller en kombination av magkänsla och tur.

Jag anställde Felicia för lite mer än en månad sedan i Pocci Pocci, jag hade en bra känsla för henne redan efter hennes första, ganska korta presentationsmail. När vi sen hade tagit ett telefonmöte så bestämde jag mig direkt!

Hennes jobb och hennes uppgifter ökade snabbt och redan efter två veckor i företaget så hade hennes roll växt långt utöver vad det  var tänkt från början, nu jobbar hon, förutom med själva Instagramkontot även med sälj…och hon är grym! Tack vare henne har Pocci Pocci klivit upp en nivå!

Tack Felicia! Du är grym!

Titta bara in här på vår Instagramkonto @poccipocci.se så får ni se hur fint det är, hon har verkligen en bra känsla för estetik, så pass bra att jag har släppt mitt kontrollbehov helt, haha. När Pocci Poccis bilder dyker upp i mitt flöde så tänker jag typ varje gång…åh, vilka fina barnkläder dom borde mina tjejer…sen ser jag att det ju är Pocci Pocci, haha. Mina kunder tar väldigt fina bilder!

Och nu har nedräkningen för nästa släpp börjat…

BTW, vi har en tävling just nu på Instagram, där man kan vinna 500- i presentkort, var med!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.