Jag måste nypa mig i armen! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Jag måste nypa mig i armen!

Här ligger vi! Det är måndag morgon och han är fortfarande här! En helt magisk och obeskrivlig känsla. Han kommer inte att åka iväg. Han kommer inte att FaceTimea oss ikväll för att säga godnatt…nej, han kommer att pussa oss godnatt…yeeey!

Det har verkligen gått bra att vara ensam med tjejerna i veckorna, ni har ju varit med mig på den resan, så själva grejen att vara ensam med barn har verkligen inte varit några konstigheter men att inte få hänga med Manuel har varit jobbigt. Att inte få sitta i soffan efter nattningar och prata om livet eller sen en film. Det har jag saknat väldigt mycket, men inte mer. Underbart.

Idag har jag mycket roligt på schemat. Chloe ska till tandläkaren nu på morgonen, bara kontroll…sånt tycker jag är spännande. Sen ska jag lyssna på Manuel som är gäst i P4 Malmöhus vid 11, sen vid 12.30 ska jag spela in en podd med Charlie och Mathias (gamla Lyxfällan killarna) vi ska prata ekonomi. Så kul! Efter det ska jag till Pocci Pocci kontoret och se över alla ordrar som kom in i helgen. Så kul! Tror att det blev ca 20 ordrar på midsommar erbjudandet. Och sen ikväll blir det IKEA. Vi siktar på att åka dit vid 17 så vi slipper långa köer och kaos, hoppas vi iallafall. Det kommer ett inlägg ikväll om varför det vankas IKEA besök.

Ha en underbar och inspirerande måndag!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.