Claudia Galli Concha

Jag har varit så arg!

Den här tiden på året är ju tiden då jag reflekterar över vad som har varit, hur det har varit, om jag är nöjd, känns allt bra, jag analyserar och jag skriver ner, tänker…och sen börjar jag att planera framåt.

Jag tycker ju verkligen att livet har fått ett rosa skimmer sedan jag fick barn, allt är roligare, allt är lättare, jag hamnar aldrig helt i mörkret längre, det finns jobbiga dagar men inte som det kunde vara förut.

Så allt som allt så är allt väldigt bra. Men det finns en känsla som jag har haft mycket i mitt liv, en känsla som jag ibland till och med tror att jag har fått energi av, en känsla som har triggat mig.

Ilska.

Jag har varit väldigt arg i perioder i mitt liv. Arg och besviken. Arg och ledsen. Arg och…jag har kopplat ihop många känslor med ilska och det känner jag mig färdig med. Jag tror, även om ilskan ibland har triggat mig, att den äter mig mer än vad den gynnar mig.

Så 2018 är ett år då jag kommer att jobba bort den onödiga och överflödiga ilskan, slaskilskan, den ska bytas ut mot försök till förståelse och harmoni. Jag ser fram emot det.

Har ni några liknande tankar inför det nya året?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karo

    Man har rätt att bli arg och känna ilska, men det ska vara på rätt saker. Jag lägger ingen energi på att bli arg eller reta upp mig på bagateller eller små saker , och blir jag arg så brukar jag konkret göra något av situationen, ta det med mig analysera och sedan komma med en vändning. God jul! Vill du göra veg köttbullar så är brysselkål fina att panera och steka så de får en krispig yta!