Claudia Galli Concha

Jag handlade barnkläder för 5000 kronor

Vilken dröm va?!?

När jag vann Årets Babyblogg så var ju det största priset äran förstås men sen vann jag faktiskt ett presentkort på 5000 (!) att handla för på Babyshop.se. En helt magisk lyx!

Dom har ju så mycket fint så när jag väl började klicka så gick det ganska fort att komma upp i 5000. Chloe fick mest kläder, Celeste växer så himla mycket just nu så det känns dumt att köpa en massa fint som hon växer ur direkt. Men jag var ju självklart tvungen att ”twinna” lite. Jag tycker ju att det är så kul! Antingen att dom har precis samma kläder eller att dom matchar.

Märkena jag handlade från var Mini Rodini, Molo, GAP och mitt favoritmärke, det danska, Bang Bang (Flamingoklänningen och kaktuströjan) och jag är så nöjd med allt vi fick hem. Det värsta är att nu har jag hittat ännu mer som jag vill ha på rean…mycket vill ha mer hette det tydligen, haha.

Har ni någon favorit bland kläderna jag vann?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Det röda unicorn kläderna var kanon söta. Sånna måste jag beställa till min dotter. Jag har en dotter som blev 8 månader igår. Vad har Celeste för strlk just nu? Min dotter har mellan 74/80. Så svårt o köpa kläder just nu när man är där i mellan,men jag tar alltid en storlek större så kan man ha kläderna ett tag framåt.

  1. claudiagconcha

   Jag vet, det är svårt, Celeste är 74 nu, hon har fortfarande några saker kvar i 68, 62 hoppade hon nästan över helt. Kram!

 2. Tess

  Mini rodini är underbart! Tips är massa köp och säljgrupper på Facebook för just mini rodini. Man får ofta nästan tillbaka vad man själv gett för kläderna fast de är begagnat. Och kvalitén håller ju länge så det begagnade skicket är ofta super. Bra för miljön och plånboken 🙂