Claudia Galli Concha

5 enkla tips att nå sina drömmar ❥

35587Jag skulle kanske vända på det, Dream Big/Work Hard, men i övrigt tycker jag att det dom allra bästa ledorden när det kommer till karriär. Iallafall har det varit det i min karriär.

Mitt mål har alltid varit att arbeta med det jag älskar, att jobba med sådant som jag hade velat jobba med även om jag vann 1000 miljoner på lotto.

Nu har jag tur för jag har ju så otroligt många intressen och många saker jag vill jobba med och då är det ju lite lättare att hela tiden vara igång och kasta sig mellan roligheterna.

Men något man aldrig ska glömma är att det ligger otroligt mycket arbete bakom stora drömmar, det är så lätt att titta på folk som lyckas och känna någonting överväldigande med att man aldrig skulle kunna komma dit, eller klara det där själv, men vi KAN ju det! Det är ju det som är så härligt!

Mitt skådespeleri t.ex var en jättestor dröm för mig, jag var så fascinerad av jobbet som gick ut på att gestalta andra figurer, leva i andra världar, i princip leka på arbetstid…trodde jag då, sen är det ju inte riktigt det som det går ut på men fortfarande så har mitt skådespeleri alltid kommit ur lusten att få vara på besök i andra liv än mitt eget, som en resa. Men OJ vad det har varit mycket jobb för mig att komma dit och få göra dom produktionerna jag har gjort, dom produktionerna jag har varit med i har jag i 80% av fallen varit med i för att JAG har hört av mig, skrivit, ringt och tjatat mig in och det tror jag är samma för dom flesta i min bransch, det där berömda bananskalet halkar man dessvärre in på alldeles för sällan.

Men jag är glad att min grund finns i den branschen den gör för det gör att för mig är det självklart att kämpa om man vill komma någonstans. jag tar aldrig något för givet utan vet att det krävs att man lägger ner tid, fokus och engagemang om man ska komma någonvart.

Och kanske det allra viktigaste som jag alltid försöker ha med mig och jag delar gärna den tanken med er; tänk att det är väldigt många som kan göra väldigt mycket MEN någon ska också göra det! Tänk inte att – Äsch, det där är det redan många som kan…eller -Äsch, det är säkert redan någon som har skrivit en sådan bok eller -Äsch, det finns redan så många mammabloggar…Det finns mycket av allt men det finns också dom som är lite bättre än andra på vissa saker och det måste du alltid tro att just DU är. Det är så vi kommer någonstans i livet. Vi måste visa vilka vi är och vad vi går för och det kan som sagt kosta mycket tid och slit och uppoffringar men så är det…om man vill nå sina drömmar.

Mina 5 korta och enkal tips för att nå dom där stora drömmarna:

  • Struktur. Skriv upp, gör planer, delmål, checklistor, vad behövs? Vad är första steget mot drömmen?
  • Prata högt om dina drömmar och mål, annars vet ingen att du vill och kan och kanske kan vara en tillgång för just dom!
  • Tänk inte på vad andra gör, tänk på vad DU gör.
  • Våga. Det är läskigt att sträcka sig efter den där drömmen, man kan tappa balansen och falla, men oj vad det är värt det!
  • Låt inte besvikelser och svikna löften ta på dig, du är dig själv närmast och ingen kommer någonsin tro på dig mer än vad du tror på dig, så TRO PÅ DIG!

Så nu går vi ut och börjar sträcka oss efter alla dom där drömmarna tycker jag! Eller hur!?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.