Claudia Galli Concha

Imorgon är en stor dag!

Jag ber om ursäkt för att jag har varit frånvarande härinne men wow, det har varit fullt upp med förberedelser här…imorgon ska jag nämligen göra något väldigt speciellt.

Imorgon ska jag fota Pocci Poccis nästa kollektion i studio!

Jag är så otroligt peppad inför det här! Vi har castat en massa härliga barn, förberett med rekvisita och skor (alldeles för många, tömde Zara´s barnskor, haha) och nu står det en packad resväska i hallen som vi ska rulla till studion med imorgon.

Jag har aldrig jobbat med fotografen tidigare men han verkar jättebra och av det jobbet jag har sett att han har gjort så känner jag mig trygg. Det som är nervöst är ju just att fota barn, man vet ju aldrig hur sugna dom är när det väl är dags, men vi har totalt 6 barn på plats så några fina bilder ska vi nog få. Det förtjänar den här kollektionen, den är nämligen helt otroligt fin, jag är inte alls partisk, haha.

Men jag ska fota en massa behind the scenes och eftersom Manuel ska vara med hela dagen så ska han få filma lite också, sen har jag min systerdotter som är med och steamar kläder och fixar fika och allt annat, it´s a family affair, precis så som jag älskar det!

Det här är inspirationen jag har till bilderna, även om mina kläder är något mer färgglada, men bakgrunden hoppas jag blir ungefär densamma, jag hade först tänkt vitt men jag tycker nog att den här färgen är finare. Vad tycker ni?

Puss! // CDet här märket heter weareminimal. Så fina basickläder!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Jag tycker att bakrunden är väldigt fin och kommer i störta sannolikt lyfta upp dina plagg mer än vit bakgrund.Ska bli spännande att få se slut resultat av bilderna