Claudia Galli Concha

Idag reser vi, utan honom

Väskan är packad och jag och tjejerna är på väg till Malmö för att spendera två dagar där.
Jag ska hålla i två frukostar, en med Monkids för influencers och en med Kavat för bloggläsare, ni är ju 20 stycken som har fått plats nu och jag ser så mycket fram emot att få träffa er!

Det var längesedan jag flög ensam med tjejerna, men jag känner mig inte särskilt nervös. Dom är ju så stora nu, vilket i och för sig både är lättare men det kan ju också leda till större kaos. Vi får se. Jag har iallafall preppat med snacks som dom gillar, målarbok och kritor, en laddad padda och vatten så jag tror att det kommer att gå alldeles utmärkt.

Jag kommer att åka i god tid så att jag undviker stressen, det kan ju vara riktigt jobbig när man ska rodda en resa själv. tänker att vi börjar ge oss iväg ca 2,5 timme innan planet går från Arlanda. Hellre sitta och fika där än att springa genom flygplatsen till gaten, haha, undra hur många gånger jag har gjort det innan jag fick barn…puh.

Sen ska det bli otroligt mysigt att få två hela dygn med barnen på hotell. Åh, vad det ska mysas! Hotellfrukostar, film i sängen och sen kvällarna då jag verkligen ska försöka mig på lite semester…jag ska faktiskt ha med mig två olika böcker som jag är sugen på att bläddra i, en fackbok och en biografi, därför tar jag med två, inte för att jag tror att jag ska hinna läsa båda…så optimistisk är jag inte, haha.
Men jag ska njuta av dom här två dygnen med mina tjejer. Så mycket!

Det känns konstigt att Papa Bear inte är med men det finns något härligt med att längta också.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna A

    Låter härligt!! Jag undrar vem som har kidsen när du jobbar? Du har eget företag, bloggar och är hemmamamma på heltid, hur får du allt att funka?

  2. Anna

    Låter härligt!! Jag undrar vem som har kidsen när du jobbar? Du har eget företag, bloggar och är hemmamamma på heltid, hur får du allt att funka?