Claudia Galli Concha

I Love Snake

Inlägget innehåller annonslänkarPlötsligt med kylan och mörkret så kändes mitt mobilskal med palmer på lite daterat, så häromdagen klickade jag hem tre nya skal, ett snyggt i svart skinn och ett med marmorfeeling och sen det här i snake. Så snyggt!

Jag kände mig sugen på lite mer sobra färger och inte så mycket vattenmeloner och färg, det har jag alltid på min kalender ändå, haha, så mobilen får vara lite mer fashion nu.
Det var längesedan jag hade något som var i ormskinn, jag har verkligen inte varit sugen på det på länge men nu kändes det helt rätt. Leopard lever alltid med mig men ormskinnet kommer och går tydligen.

Jag som använder min telefon så mycket uppskattar verkligen den lilla förändringen som sker när man sätter på ett nuytt skal. Det kommer in lite ny inspiration då. Perfekt!

Hur ofta byter ni skal på mobilen?

Här hittar ni snakeskalet

Puss! / CHär är mina absoluta höstfavoriter hos Ideal Of Sweden just nu:

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Byter typ aldrig skal.. Det jag har nu fick jag av en kompis för hon blev ”arg” för att jag inte hade nått 😉 Men ormskinn… Ryser av att se din bild, jag är sjukligt rädd för ormar, även på bild.. Ofta mardrömmar om det så skulle jag köpa nytt skal får det bli nå blommor eller fjärilar 🤣👍