Hos Malou – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Hos Malou

Idag började min dag hos Malou, eller nej den började hemma vid halv sju såklart men sen vid nio så blev jag hämtad av en taxi som körde mig till tv4.

Jag började i sminket, fixades och duttades och det var härligt att bli lite piffad.Sen ganska snabbt blev vi invisade i studion, det är ju en spännande känsla att komma in i direktsändning där Malou sitter och pratar, lite tvångstankar får man ju att skrika något opassande jättehögt, haha.Tvingade Mattias som skulle sitta med på föräldrafikan att ta bild på mig i studion. Haha, alltid är det någon som ska bli tvingad att ta bild. Undra hur många bloggfotografer det har blivit under mina 10 bloggår…Det blev ett jättetrevligt samtal. Det blev inte riktigt som dom hade sagt vad det gällde iPad användande, det handlade mer om att skydda barnen och grooming men det spelade inte så stor roll, det var intressant med alla olika infallsvinklar på det.

Såg ni?

Om ni inte såg, så finns klippet längst ner i inlägget. Klänningen är från Zara. Ni har ju sett den förut men fick några frågor på mailen så nu vet ni.

Puss! // C

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Hej. Lagt en beställning på pocci pocci men den har inte kommit ännu. Mailat även men inget svar. Vill du vara snäll och titta på mail. Hälsningar