Har du något jag kan investera i? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Har du något jag kan investera i?

Min dröm och min vision var att starta något eget, vilket jag gjorde med Pocci Pocci, det var en satsning som jag inte hade en aning om jag skulle lyckas ro iland, jag kunde inget om att dra igång produktion, jag kunde inget om material, mått, design men jag hade en vision och med hjälp av människor som jag trodde på så gjorde jag det! Och nu rullar det på. Det finns mer att göra och det händer saker hela tiden men nu känner jag mig redo för nya utmaningar.

En annan dröm och vision har nämligen varit att hitta människor med bra ideér och en stark tro och drivkraft och kunna teama upp med dom, investera pengar och sen driva projekt tillsammans. Jag tycker om tillsammans, jag tycker om att samarbeta. jag tror på tanken om rätt person på rätt plats. Det finns något väldigt kraftfullt i det. Alla kan inte göra allt utan folk ska göra det dom är bra på. Jag har alltid varit bra på att jobba hårt men minimera tiden jag lägger på projekt, jag har alltid varit bra på att tjäna pengar och spara pengar, det kommer från en tonårstid med lite pengar i familjen och stora drömmar (dyra drömmar, haha), sen är jag en person som när jag väl hittar något jag tycker om och brinner för så kan inget stoppa mig.

Så; nu till min poäng:

Har du ett projekt eller vet du någon som har ett projekt som behöver samarbetspartners och investerare?
Tror du att vi skulle kunna vara ett bra team?
Maila isåfall din idé och dina tankar till claudia@concha.se

Let´s do this!

// Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninnie Sjösten

    Hej Claudia!

    Jag fick tips om att kontakta dig. 🙂 Jag säker nämligen investerare och partners till mitt företag. Jag driver en app som heter Ekoappen och som nu står i fas 2, att erövra världen. Brinner du för hållbarhet och att göra världen grönare? Vi kanske ska snacka lite i så fall? 🙂

    Med värme,
    Ninnie