Första timmarna hemma – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Första timmarna hemma

Så hur kändes det?

Hur kändes det att komma hem från ett annat hem? Komma till ett liv från ett annat liv, där båda numera tillhör vår familj.

Det är ju det där som är så lustigt när man byter miljö, lika självklart som det kändes att sitta på lekplatsen på stranden och sippa på en finkaffe i skuggan av palmbladen för 24 timmar sedan, lika självklart kändes det att kliva innanför dörren och kliva runt i vårt fina hem, nu när jag sitter här med dagens första kaffe (alldeles för tidigt…hej jetlag) så är det mycket märkligt att det var tre hela månader sedan vi gjorde det sist. Livet…

Men det känns bra. Riktigt bra faktiskt. När jag öppnade balkongdörren igår när vi kom hem och andades in luften, kände den varma vårvinden och hörde fåglarna så kändes det riktigt bra!

Jag ser fram emot den här sommaren!

Återigen, tack till alla er som följde oss på vår resa! Det betyder så mycket! Nu börjar något nytt…

Puss! // ClaudiaBeställde balkongblommor tillsammans med maten som kom igår. Så smart! Nu är vi redan fixade för vårfina på balkongen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej, välkomna hem ☀️ När du gör dubbel espresso på din maskin, använder du två kapslar då? Kanske en dum fråga men jag är ny ägare på en kaffemaskin 🙈 så fantastiskt, jag förstår verkligen vad du menar med finkaffe 😍☕️

Annons