Favoritappar till barnen – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Favoritappar till barnen

När man är ute på resa som vi är nu så behöver man ju ha mobilen fylld av bra och roliga appar till barnen, det är ju en hel del situationer då det behövs lite underhållningshjälp. Bilresor, restaurangbesök, köer…ja, det finns olika tillfällen och dom apparna som Chloe är mest förtjust i just nu är Babyloonz. Har ni hört om Babyloonz? Det är min fina influencervän Vanja och hennes man som har styrt upp det här.

Jag är så otroligt förtjust i dom här små figurerna och förutom att dom är söta så är dom väldigt pedagogiska och det är det viktigaste av allt för mig, Chloe får gärna sitta med min mobil en stund men då ska hon ju helst titta på något som hon kan lära sig något av.

Appen med pandan till exempel, det är som en pekbok med en massa djur och det som är helt genialt är att man kan välja vilket språk man ska lära sig på. Här kör vi alltid på spanska. Så bra!

Sen finns det Babyloonz TV, små fina filmer och program som man kan ladda ner så att man kan titta på dom t.ex när man flyger. Mycket bra.

Baba´s Forest är ett lagom enkelt (jättegulligt!) spel som är perfekt som ett första spel att spela. Chloe tycker jättemycket om det.

Så mitt bästa tips när ni har tröttnat på det barnen tittar på och spelar just nu är att klicka hem Babyloonz Bebispaket, då får man alla dom här apparna direkt, och just nu är det faktiskt dom enda apparna jag har på telefonen till Chloe. Dom räcker!

Veckans tips!

Och lite länkar:

Här kan ni se alla program gratis

Här kan ni ladda ner Babyloonz TV för iPhone

Här kan ni ladda ner Babyloonz TV för Android

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.