Ett vintage fynd – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Ett vintage fynd

I det nya området vi bor finns det en hel del vintage och loppisbutiker, något som jag är väldigt glad för!

Jag har ju sedan jag varit liten hängt på loppisar och fyndat och sen nu som vuxen så är jag ett fan av second hand och vintage. Jag tycker att det blir så tydligt vad man tycker om för typ av stil när man är i en second hand butik, då går man liksom direkt på dom plagg man tycker om, det är som att man går mer på magkänsla då på något sätt.

I en snyggt stylad butik där dockorna är fiffade med en massa snygga plagg så kan det vara lättare att bara köpa ett koncept rakt av och sen kommer man hem och inser att den där tröjan eller blusen bara var fin tillsammans med allt annat på skyltdockan.

I en second hand butik så får man göra stylingjobbet själv i huvudet och då är det ganska lätt att avgöra om det där plagget kommer att passa i din garderob eller inte.

Jag hittade en liten jacka som verkligen kommer att passa in i min garderob. En svart/grå liten sak med söta blommor på. Åh, det var kärlek vid första ögonkastet. Jag tänker att den kommer vara så fin till ett par ljusa, slitna jeans, eller till min plisserade silverkjol. Under tror jag att jag kommer att ha en vit t-shirt, eller kanske en gammelrosa. Den kommer garanterat bli en favorit!

Handlar ni mycket på loppisar och på second hand?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia

  Vilken gobit du fann! Kommer bli kalasfin till jeans och t-shirt som du skriver! 👌
  Jag handlar ytterst sällan någon annanstans än på just loppisar och i second handbutiker. Det finns sånna fantastiska skatter som bara väntar på en och du bygger lättare din egen stil genom återanvändning. Hållbart för min ekonomi och vår gemensamma miljö! 💪💚♻️ Älskar det så pass att vi även inreder och renoverar vårt hus genom återbruk, loppisar och second hand 😊

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Eller hur! Och 15 dollar! Kändes ändå rimligt med tanke på att det var en fin second hand butik.
   Åh, vad spännande att ni gör så med huset, ska in och titta på din blogg!
   Kram!

 2. Sandra Teresa

  Haha nu vet jag varför jag tycker om dig så mycket! Jag ÄLSKAR också loppisar. Det enda som kan få mig ur sängen fast jag har 40 graders feber och halsfluss typ 😂 Hoppas du hittar många fina fynd over there ✌️