Claudia Galli Concha

En plötslig längtan

Jag har just nu en så akut längtan till Barcelona! Åh, jag älskar ju den staden. Vi har varit där så mycket och jag trivs väldigt bra där. Första gången jag var i Barcelona var en weekend som Manuel fick av mig i födelsedagspresent, en månad senare åkte vi dit och stannade i 3 månader. Det var helt underbart. Jag pluggade spanska på dagarna och på kvällarna gick vi promenader längs stranden och så åt vi makalöst god mat.

Nu var det ett tag sen vi var där, det var sista resan innan Celeste kom till oss så jag var höggravid och tung men älskade iallafall varenda minut.

Däremot är inte Barcelona så barnvänligt som jag hade önskat, annars hade vi säkert varit där längre perioder nu också, men det är ju mycket storstad och lekplatserna i stan är inte många och ganska små. Däremot om man bor vid stranden så är det bättre men då är man en bit ifrån stan och lite beroende av bil eller många långa promenader.

Men en weekend kanske…?

Någon som har varit i Barcelona med barn och har exempel på bra boende?

Puss! // CChloe var så liten! Och vi skulle ha en till bebis om drygt en månad…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mary

    Älskar Barcelona! Har varit där flera gånger och drömmen är att kunna tillbringa längre tid där!

  2. Sofia Karlsson

    Har aldrig varit i Barcelona men ska planera in en barnfri weekend förhoppningsvis innan vintern 🤞🏽

  3. Maria

    Vi bor i Barcelona med våran 3 åriga dotter och gud ja det är väldigt barnvänligt! Finns så mkt att göra, och lekparker är det gott om men dom är lite gömda. Stranden, parker, berg, linbana, aquarium, zoo, nöjespark, inomhus lekställen osv osv… kolla boende vid Park de la ciutadella så har ni nära till allt.