Claudia Galli Concha

Det här har hjälpt honom

I annonssamarbete med SnoreezeDen här årstiden är ju den allra bästa för många, allt slår ut, solen tittar fram, man lägger undan vinterkläderna, tar fram färger och tunna skor, det är ljuvlighetens tid…för dom flesta som sagt.

För andra innebär den här perioden trötthet, huvudvärk, snuva, svullet ansikte och en massa andra jobbiga besvär. Jag har klarat mig ifrån pollen än så länge men däremot så har min kära Manuel en ganska jobbig pollenallergi, han bli trött och täppt och allmänt hängig vissa dagar.Och han snarkar. Inte annars men när jag plötsligt hör honom snarka på natten så vet jag att han antingen är förkyld eller som nu på våren, att han har pollen. Och att snarka är ju en jobbig grej, dels för honom såklart, för att han vaknar av det ibland, men också för oss andra som sover med honom, barnen är lättväckta under perioder av natten och om han då snarkar mycket precis då så kan det resultera i ett barn som tror att det är dags att gå upp fast klockan bara är mitt i natten.

Men nu har jag ett väldigt bra samarbete för oss alla i familjen, eller främst för Manuel men även för oss andra. Snoreeze är ett märke som har kommit ut med flera hjälpmedel för snarkande personer.Snarkningar kan ju vara både orala och nasala. Oral snarkning orsakas av förslappade muskler i halsen medan nasal snarkning orsakas av trånga luftpassager i näsan.

Manuel lider ju av det senare eftersom hans beror på pollen, så han blir väldigt hjälpt av nässpray. Är snarkningen däremot oral så kan halsspray eller munremsor hjälpa istället.

Det fina med Snoreeze är att det finns flera olika hjälpmedel så det är väldigt lätt att testa sig fram och hitta just den produkten som passar dig.Snoreeze är alltså inget botemedel mot snarkningar, det är ett hjälpmedel, och alla deras produkter har 8 timmars bevisad effekt. Helt underbart!

Manuel har kört med nässprayen nu i en vecka och precis så lättad man kan bli av nässpray när man är dunderförkyld, lika lättad har han känt sig och ingen av oss, varken han eller vi har hört en endaste snarkning. Yeey!

Om du eller en partner eller vän eller någon annan behöver hjälp med snarkningen så ska ni verkligen titta in på den här sidan och se vilken produkt ni tror kommer att passa er bäst!

Lycka till!

Puss! // C

PS. Jag var ju tvungen att testa ett näsplåster, nyfiken som jag är,  och wow vad det vidgade ut…jag förstår att det måste hjälpa väldigt bra! DS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.