Claudia Galli Concha

Det finns bara en Elaine Eksvärd

img_2035-1Just nu är det jurytider för mig.

Jag har ju äran att sitta som ordförande i Läkerol Voice Of The Year som varje år ger ut 100000 till en person som att genom att höja sin röst har gjort en förändring.
Det är väldigt roligt att sitta på jurymötena och prata om människor som gör skillnad, som vågar stå för sin sak, som tar upp viktiga saker, det är inspirerande,

Förra året vann Elaine Eksvärd…Elaine Elaine Elaine. Det finns ju bara en Elaine Eksvärd.
Denna galet inspirerande och kloka kvinna som står upp för så många saker, wow, den kvinnan hade kunnat vinna i år igen, eller hon kan inte men om hon hade kunnat så hade hon varit en starkt lysande kandidat i år också. Hon är ju verkligen en sån person som gör skillnad för många, som hjälper många genom allt hon gör oavsett om det handlar om övergrepp, funktionsvariationer eller retorik, hon är så grym och en stor förebild i mycket!

Men nytt år och nya kandidater.

Förra året frågade jag er om ni hade någon tanke kring vem som skulle kunna bli nominerad, vem som skulle passa och faktiskt så svarade nästan alla Elaine, trots att jag inte ens hade hintat om det, det var häftigt och det gjorde det ännu klarare för oss att hon var the one.

Vem tycker ni ska bli nominerad, vem har höjt sin röst eller gjort en handling under det senaste året som har gjort skillnad och varit viktigt på riktigt?

Hit me!

P & K Claudia

P.S Tänk att min lilla Celeste låg i magen på den här bilden…wow, det känns som igår fast ett annat liv på samma gång D.S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Instämmer med föregående talare ang Linnea C. Andra kandidater är Nina Rung och Elisabet Massi Fritz.

 2. My

  Måns Möller och Christer Skog som cyklar genom hela Europa, från kust till kust i Usa och från Sverige till Kreta för att samla in pengar som möjliggör att barn med npf får rätten att idrotta efter sina förutsättningar! 🙂 Du kan se mer på Viggo foundation på sociala medier och hemsida.

 3. Sara

  Om du inte surrit i juryn hade jag röstat på dig! Du sa ifrån då man på ett nedvärderande och integritetskränkande sätt använde en bebis för ”underhållning” i Rix morgon zoo

 4. Shiromi

  Jonatan Alfven som representerar Love and hope. Han strider för stt hjälpa barn och kvinnor ut ur sexslaveriet. Tack för en toppen blogg btw! ❤

 5. Malin

  Helt klart Linnea Claesson (assholesonline)!
  Hon är helt rätt i tiden med att ta upp problematiken kring sexuellt ofredande. Hon gör stor skillnad, får barn och kvinnor att inse att dem inte ska acceptera utan istället reagera. Dessutom gör hon det med sån finess och stor dos av humor!

 6. Cattis

  Linnéa Claeson som driver instagram-kontot ”assholesonline”. Hon driver många kvinnofrågor och vågar sticka ut och synas. Hon är helt enkelt väldigt viktig.

 7. Sassa

  En kvinna som jag tycker är tuff och vågar uttala sig om känsliga saker är:
  Elisabeth Massi Fritz
  Ingen är så rakt på sak och kunnig vad det gäller hedersrelaterade brott.