Claudia Galli Concha

Chloes 1-års kalas 

   Det blev klänningen som majoriteten av er röstade på, när hon sen dessutom fick sina rosa Nike Air Max av oss så kändes outfiten komplett;).  Kitty var med oss under förberedelserna. Hon och Chloe är så gulliga med varandra.  Vi hade beställt catering. Sån lyx att helt kunna släppa all planering kring maten. Vi köpte dricka, frukt och tårta, annars kom allt levererat till dörren 1 timme innan kalaset började. Underbart!    Chloe festade loss på ris och kyckling. Och majsmums. En dån underbar bild där hon sitter med hela buffén framför dig, haha.  Sen var det sångstund, vi hade förberett med så hjälten som vi delade ut och det blev en underbar allsång, inte alltid helt tonsäkert kanske men vi alla gjorde då gott vi kunde. Chloe älskade det! Vad tycker ni om den rosa gitarren? Jag köpte den igår, nu ska jag lära mig alla sånger från sångstunden;).  Tårtdags!  Självklart med Daniel Tiger på, eller Daniel Tigre som han heter hos oss eftersom Chloe alltid ser det på spanska.  Sen öppnade vi paket. Så otroligt mycket fint! Det blir ju lite galet med så många presenter på en och samma gång men man fyller ju bara en gång per år, så det är ju bara att njuta. Även om Chloe fortfarande tycker papprena och snörena är lika kul som själva presenten. Hon fick massor av fina kläder!   Och den här…vilken present. Från Chloesfarmor och faster med man. En custommade Mercedes. Helt underbar! Om någon centimeter kommer hon racea runt med den här konstant. Hon älskar den! Det var ett underbart kalas, så många underbara människor, tror vi blev ca 20 personer, i en salig blandning som kom för att fira Chloe. Ett minne för livet!

Förutom cateringen så var ett annat genidrag att ha en fotograf på plats. Glenn som har fotat en del för bloggen och andra jobb för oss var på plats och det var perfekt. Jag tog inte en bild på hela kvällen och det var så skönt att bara uppleva hela kvällen live. 

Nu ska jag gå och sova bredvid min 1-åring!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hej! Hur har du gjort Daniel tiger tårtan?💕😊 min dotter som snart fyller 2 år älskar Daniel tiger😍 hoppas på svar kram Jessica

 2. Sandra

  Sitter och letar efter den perfekta klänningen till min dotters 1 – års dag och snubblade in på din blogg. Så himla fin klänning hon hade! Vart är den ifrån?

 3. Josefin

  Hej, Min dotter fyller snart år och hon älskar Daniel Tiger. Undrar således var ni har köpt tårtan?

  1. claudiagconcha

   Åh! Visst var den fin!
   Vi specialbeställde den från ett bageri i Malmö som heter Ultimate Cake.
   Man kan säga exakt hur man vill ha tårtan där.
   Kram!
   Och grattis till lill-tjejen i förskott!

 4. Anna

  Stort GRATTIS till din Chloe på 1-års dagen & till 1 år som förälder Jag har ju då läst din blogg sedan den dagen Chloe föddes eftersom min dotter Nora även är född 150405 och bara en halvtimme från Chloes ankomst ☺ Det var min mamma som uppmärksammat att du fått barn och berättade det för mig och eftersom jag både under och efter graviditeten ÄLSKAT att läsa/höra om andras upplevelser så kikade jag in din blogg. Nu har jag följt den i ett år och jag tycker du verkar vara så klok och jordnära och du har ett bra sätt att beskriva både händelser, känslor och åsikter på. Ha det bäst & jag ser fram emot att läsa om Chloes framsteg under hennes 2:a levnadsår! Varma hälsningar/Anna