Celeste 2-års kalas – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Celeste 2-års kalas

I lördags smällde det!

Då var det dagen D när vi skulle fira Celeste 2 år. Hon fyller egentligen på onsdag men kalas mitt i veckan kändes inte som någon hit.

Vi bjöd in hela familjen, svärmor kom från Malmö och några vänner. Vi höll ändå ner antalet så mycket vi kunde för det ska ju ändå vara kul för barnen och inte för stressigt.

Förberedelserna var inte så stora, jag köpte allt pynt och sånt på Lagerhaus, dom har mycket bra grejer och tårtorna beställde jag på Sabis, dom var helt galet goda! Går fortfarande och småsnaskar på dom i kylen, haha. Sen köpte vil ute bullar och popcorn också. Vi ställde fram Nespressomaskinen till gästerna så dom kunde rodda själva och barnen fick saft.

Sen var det mest att vi myste hela eftermiddagen och in på kvällen. Riktigt nice. Vi hade disco några timmar in på kalaset och Chloe uppträdde och sjöng Shake it off och Let it go. Hon fick stora applåder.

Det blev inget drama med presenterna. Celeste var inte ens särskilt intresserad, hon var mer taggad på dom som kom och hon ville kramas mycket, så vissa paket öppnade Celeste och vissa öppnade Chloe. Och sen gav Chloe den öppnade presenten till Celeste, eller hon gav allt utom en Unicorn klänning. Den tog hon i besittning. Och har haft den sedan dess i princip…

Det var verkligen ett lyckat kalas och jag är så glad för alla som kom!

På självaste födelsedagen blir det lugnt, utefrukost och hämtpizza på kvällen ligger i planeringen och alla paket från oss såklart.

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.