Blutsaft – ett nytt beroende – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Blutsaft – ett nytt beroende

I samarbete med BlutsaftDSC02482Tidigt under min graviditet så fick jag veta att jag hade järnbrist, Manuel reagerade när barnmorskan sa det för att jag har ju haft mer energi än någonsin under den här graviditeten, haha, men jag hade järnbrist och barnmorskan satte mig på Niferex.

Men sen har jag sedan en tid tillbaka druckit Blutsaft och jag tycker att det känns riktigt bra. Jag dricker 20 ml 30 minuter innan frukost och jag känner mig starkare och det känns som att jag kan fokusera bättre. Blutsaft finns även i tablettform.

Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en organisk och lättabsorberad typ av järn – järnglukonat.
Blutsaft innehåller även B- vitaminer och örtextrakt som förbättrar matsmältningen. Järntillskottet tas lätt upp av kroppen och återställer snabbt järnnivåerna.

Blutsaft innehåller alltså massor av saker som är bra för dig och jag kommer absolut fortsätta med min lilla shot varje morgon även när prinsessan har kommit, det är också helt ok att dricka / ta Blutsaft under amning.

Såhär står det på Blutsafts Hemsida:

Under graviditeten behövs extra järn.
Under graviditeten ökar kvinnans blodmängd och eftersom järn är nödvändigt för blodet kontrollerar barnmorskan järnvärdena regelbundet.

Det är vanligt att behöva komplettera med järntillskott under graviditeten eftersom kroppen då ska förse både sig själv och fostret med järn. Även efter graviditeten, under amning och kring menstruation kan kroppen behöva extra järn.

Järnets uppgift och järnrik mat
Järn ingår i hemoglobin i de röda blodkropparna som transporterar syre i blodet från lungorna ut till kroppens alla vävnader.

Järnförrådet måste ständigt fyllas på. Exempel på järnrika livsmedel är kött, blodprodukter, inälvsmat och gröna grönsaker.

Om kosten inte räcker till finns järntillskott, både som flytande och som tabletter.

Läs mer på Blutsafts Hemsida
DSC02480DSC02475DSC02484

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons