Claudia Galli Concha

Att få prata till punkt

Trevlig morgon, väldigt trevlig morgon på P5 Stockholm!

Tänk att jag tidigare i mitt liv har haft perioder när jag gjorde intervjuer flera gånger i månaden beroende vilket projekt jag var i för tillfället. Jag tänkte på det imorse, det känns som att jag har levt så många olika liv för det har varit så mycket indelat i perioder.

Skilda Världar perioden som egentligen bara gick ut på att jobba, festa och göra intervjuer för alla möjliga olika tidningar och radio och allt vad det var. Sen perioden när allt var ganska lugnt och jag jobbade i klädaffär, sen en intensiv period med ICA reklamer och ett och ett halvt år på privatteater, sen lugnt en period, sen Let´s Dance och hysteriskt mycket intervjuer och press under ett halvår, sen lugnt en kort period och sen hela Fjällbackamorden som var den största produktion som jag har varit i och massor av intervjuer både svenska och internationella.

Häftigt. Och det känns som att jag aldrig kommer att vakta vad framtiden har planerat för mig.

Hur som helst. Intervjun med Martina och Farzad var jättebra. Vi hann inte igenom allt men vi pratade mentalitet (svenska och amerikanska) livet som hemmamamma och lite mer, det var en härlig känsla att få prata till punkt kände jag, haha, det är ju inte så ofta nuförtiden.

Var det någon av er som lyssnade?

Puss! // Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.