Claudia Galli Concha

Årsresumé 2017 -del 1

Sista dagen på året!

Vilket underbart år det har varit! Jag har blivit en hyfsat rutinerad tvåbarnsmamma, startat klädmärke, spenderat mycket tid i Los Angeles och en väldigt massa andra saker.

Det här året förtjänar en fin sammanfattning(men inte alltför lång, vi måste ju börja förbereda för 2018!)

Januari

Vi går ut med Celestes fullständiga namn, Celeste Felice Olga Concha, Celeste var ett favoritnamn för oss båda, Felice heter både Chloe och Celeste, det betyder lycklig, och Olga efter Manuels mormor, vi ville ha ett kort namn som gärna fick vara lite udda och gärna ett familjenamn, när jag hörde att Manuels mormor hette Olga blev jag överlycklig!

Jag börjar jobba på Rix MorronZoo som en gästprogramledare, Celeste (8 veckor) var med mig i studion och jag pratade om barnrelaterade frågor.

Jag började med ViktVäktarna, 9 kilo hade jag kvar att få bort från graviditetens totala plus på 25 kilo.ee89cdf8-d584-424b-9e85-5188cec2e716Celeste fyllde 2 månader

Februari

En av mitt livs jobbigaste månader, vi var sjuka konstant, hela familjen inklusive Celeste blev kräksjuka, Celeste fick en lättare form av RS virus och vi var på akuten igen,jag var jätteförkyld, jag och tjejerna fick höstblåsor…det var hemskt och det tog verkligen aldrig slut.

På det här hade jag väldigt många samarbeten och roliga jobb som trillade in,jag minns knappt den här månaden, allt handlade om att hålla sig över vattenytan och se till att barnen mådde så bra dom kunde.0003b2f1-66b7-438e-82db-a1866d5a1c81Två sjuklingar

Mars

Äntligen friska! Och peppen som kommer närman är frisk igen!

Jag började inse att Chloe behövde ändra rutiner,hon skulle snart fylla två och det var dags att kasta om sovtider med måltider och annat.

Chloe började på dans och körde sin egen grej, haha, hon ville mest titta på sig själv i spegeln.

Det gick toppen med ViktVäktarna och jag hade bara 2,5 kilo kvar till målvikt.b7eeb79c-0c3d-4313-92cc-c6e74b54928bOch jag kunde visa upp det första plagget ur min första kollektion. RU jackan,som har blivit en storsäljare (OBS! Pocci Pocci har 30% på ALLT idag! In och fynda! #reklam!)

April

En VIKTIG månad

Chloe fyller 2 år! Det firas med kalas både i Stockholm och Malmö, STORT!

Vår långfilm Den Enda Vägen har premiär, STORT!

Mitt barnklädesmärke lanseras, STORT!

Vi började bo delvis i Göteborg där Manuel filmade tv-serien Alex.f7ced903-8079-46c1-b5bd-3bd5af7d07d0Jag och min stora kärlek på väg till premiären av VÅR FILM, vi hade en vän som rullade barnvagnen utanför under början av filmen och under filmen satt jag i foajén med dom…haha, typiskt mig.

Maj

Den planerade flytten till Göteborg under Manuels jobbtid där blev inte av. Vi testade i en vecka men det funkade inte att bo på hotell tyckte jag.
Med två barn vill man gärna ha två olika rum så dom kan sova och man kan ha ett vuxet liv på kvällarna,man vill även kunna laga mat och ja, det funkade inte helt enkelt. Så hela maj var jag ensam med båda tjejerna i veckorna och sen var Manuel hemma på helgerna. Det var fullt ös och inte mycket tid till något annat än att få allb486a1cb-a8cc-4316-9463-a38fe41f03ca

Juni

Jag vann Årets Babyblogg i Babyshops årliga tävling!
Så otroligt roligt och smickrande och här måste jag verkligen rikta ett stort tack till er som röstade!
Jag njuter fortfarande av att vara pristagare 🙂

Jag hyrde ett hus på Tyresö under en vecka för jag skulle filma ett stort samarbete med Kärcher. Huslivet var underbart på sommaren och vi badad i poolen och njöt!
ae7af8ce-c49f-45c4-85c5-ead0ab8cb05a-1

Det här var första delen av årskrönikan,den andra delen kommer i eftermiddag!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vad fin resumé! Bilden på er innan premiären är sann lycka!
    Vi som såg den grät och tyckte om den. Dessutom en sann skildring av människorna bakom rubrikerna.

    Bra inlägg och så fint att visa både det som är riktigt down i livet tillsammans med er stora glädje.

    Gott nytt år!