Claudia Galli Concha

ViktVäktarna är så enkelt

I samarbete med ViktVäktarna

 

Läs mer om #mammapeppen här.

Nu har jag ju varit igång med ViktVäktarna sedan årsskiftet och jag måste  faktiskt  säga att det är väldigt enkelt! Jag har gått ner 7 kilo sedan jag gick med och har 2 kilo kvar. Det som gör att det funkar för mig är att jag aldrig behöver tänka särskilt mycket, ingenting med VV-livsstilen är komplicerat.

Aldrig tidigare har jag gjort en diet som det faktiskt känns som att man kan göra för alltid, dels för att det är mer som ett tänk än en diet men också för att ViktVäktarna har tagit fram redskap som gör det väldigt enkelt att kolla points och hålla reda på dom, så det känns inte som att man behöver offra något.

Det absolut bästa någonsin är scanningen.
I appen (som är otroligt bra gjord) så finns det ett scanningsverktyg, där du alltså kan scanna alla varor och på det sättet få fram hur många points en portion eller ett visst antal gram/dl innehåller.
Jag har hittills inte stött på en enda vara som jag inte kan kolla via scannern.

På det här sättet kan du så otroligt enkelt jämföra t.ex vilket bröd som innehåller minst points, eller jämföra yoghurtar, ja, du kan ju kolla och jämföra allt, väldigt bra om man ska laga ett eget recept så kan man på det sättet handla bäst ingredienser för att rätten ska innehålla så många points som man önskar.

ViktVäktarna har även tagit fram matkassar tillsammans med CityGross, vem älskar inte matkassar när man har barn och gärna ska planera mat i förväg och dessutom spara tid?
Jag fick testa så många olika goda recept, bl.a det här:Skärmavbild 2017-03-28 kl. 01.33.01 Skärmavbild 2017-03-28 kl. 01.33.16 Skärmavbild 2017-03-28 kl. 01.33.28Hur går det för er?

Vad tycker ni är det lättaste?
Vad är svårast?

För er som ännu inte är med oss i #mammapeppen så har ViktVäktarna blixtrea mellan den 26-28 mars (obs! endast 3 dagar) där nio får 50% rabatt på 3 månaders medlemskap. Skynda Fynda! Klicka här!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.