Claudia Galli Concha

Veckans Vägning ☆

Lördagen har passerat och det betyder…vägning!

Den här veckan har jag varit mycket bättre än förra veckan. Jag har absolut slarvat lite någon dag men jag har ju mina extrapoäng att äta upp och dom hade jag glömt bort så slarvdagen får gå på dom poängen:).

Däremot har jag misslyckats helt när det kommer till att laga recept, jag hade som mål att testa två nya rätter men det gick inte så bra…livet kom emellan. Men nästa vecka, då kör vi! Tror att  jag ska laga något redan imorgon. Vi har kyckling hemma så det blir något gott med kyckling. Någon som har något VV recept med kyckling somna kan tipsa om?Men vägningen då…

Jag har gått ner! Ligger numera på stolta 69 kg. Jag är så glad att jag är under 70, med mina 162,5 centimetrar så är jag inte bekväm att ligga över 70 kg men nu så är jag ett helt kilo under under och det känns så otroligt skönt. Det var någon som påpekade oim vågar och att dom kan visa lite olika, så nu har jag en speciell plats i badrummet där jag ställer vågen varje gång så jag vet att även om det är si och så med exakta vikten så kan jag iallafall jämföra med rätt marginal från förra veckan, haha, så 1,5 kg minus från förra veckan. Yeeey!

Jag tror att en anledning till att det har gått ännu bättre den här veckan är att jag har gått mycket. Jag har hoppat över att åka buss och tunnelbana och bara gått och det blir ju rätt mycket extra motion varje dag. Tydligen väldigt bra komplement till kosten.

Nu fortsätter vi på det här vinnande konceptet!

Hur har det gått för er?

Vad är enkelt, vad är svårt?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Har ett vv recept i en sv deras kokböcker på en tomatbaserad kycklinggryta med curry och ingefära. Så jäkla fantastiskt god. Kyckling balti tror jag den heter, kanske finns i appen?

  2. Annelie

    Grattis! Så roligt att följa flera som är med vv! Jag gick ner 24 kg för ett par år sedan men har gått upp 10 kg … så nu har jag kört vv igen i 3 veckor och denna vecka visade vågen -1,4? Nu kör vi ?

  3. Jeanette

    Jag är 1,64 cm lång, inte så mycket längre än du 🙂 Jag har mestadels legat runt 58-59 kg, men när jag blev gravid med lillan så låg jag kring 62 kg 2015. Jag har inte kommit mig under 60 kg sen före då. Sitter som berget gör det numera. Jag vet inte vad jag väger precis nu, för jag håller mig undan vågen. Sen visar min våg inte helt rätt. Min svärmor har lånat vår våg, men köpte nyligen en egen och den visa 3 kg för mycket. Tror jag ligger runt 61-62 kg eventuellt. Graviditetskilona är borta iallafall 🙂

    Jag försöker dock inte gå ner i vikt heller så just nu, men nu börjar jag jobba igen från februari och då kommer det göra skillnad tror jag för man rör mer på sig 🙂

  4. Cissi

    Vågar knappt väga mig på ons. Hotelli Malmö lör-sön blev ju en del frestelser och de exta p för i väg på ett bräde. Men nya tag igen det är ju måndag och vardag?

  5. Madde

    Går sådär ? Så galet trött hela förra veckan men på det nu igen. ? Ett tips är att ha ett plagg som referens, fotografera sig i det regelbundet och se skillnaderna. Ibland rör sig inte vågen som man vill och det händer mycket ändå

  6. Mariette

    Hoppar på tåget – så nu kör vi.
    Har dock en hel del att gå ner, men skall försöka sätta upp lite rimliga delmål med små belöningar för att ha en liten morot att sträva efter på vägen. =) Är det någon som har bra tips på roliga ”morötter” så tar jag tacksamt emot det. =)

  7. Jenny

    Det har gått bra?. Fick en bra träningsvecka??. Ätit lite för gott i helgen kanske men det visade -0,9 och det är jag jättenöjd med!!! Inför nästa vägning så har jag -0,3 som mål. En baggis kan tyckas men jag börjar veckan med vab och då är det lätt att det slinker ner en liten fika och att träning inte hinns med?. -0,3 = 5kg sen 2/1 bra tycker jag. Lycka till?