5 saker jag saknar med att vara gravid – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

5 saker jag saknar med att vara gravid

Egentligen så vill jag ju självklart inte vara gravid med just Chloe för det är ju otroligt mycket roligare när hon är på utsidan. Hon gör sig så bra här i verkliga livet:). Men tiden som gravid var ju (för mig i alla fall) en underbar tid. Jag tyckte att dom 9 månaderna gick oförskämt snabbt och jag skulle kunna tänka mig att göra det igen…om ett tag.

Det här är dom sakerna som jag saknar mest med att vara gravid:

1) Alla förberedelser tillsammans med M, att gå och handla alla fina saker till Chloe, vi åkte bl.a på en resa till Barcelona i slutet på februari förra året (Chloe är född 5 april) och det var så otroligt mysigt att gå runt där och köpa hennes kläder, planera tillsammans, tycka och tänka tillsammans…det var så otroligt härligt. Att få den där sista tiden tillsammans, planerandes för det stora nya härliga livet.

2) Alla samtal om hur det ska bli…det ovissa…så mycket att se fram emot samtidigt som man inte hade någon aning om vad som väntade. Det var som att stå framför en stor rosa port och veta att det mest underbara väntade där bakom men man hade ingen aning om hur det där underbara skulle bli.

3) Fika, rätten att fika med stora bakverk varje dag. Jag vet, jag vet att man kan göra det när man inte är gravid också men då fick man sällskap, folk förstod att man behövde fika och äta gotte 😉

4) Sova middag. Man var så skönt trött där i slutet och att gå och lägga sig var en ren njutning…kan ju absolut göra det idag också men tröttheten slår mig inte längre på samma sätt. Men jag minns att det var väldigt skönt.

5) Städa. Jag älskade att städa när jag var gravid. Det blev som en meditation och förberedelse för att träffa min dotter. Jag städade lådor och skåp, dammtorkade, våttorkade, jag gjorde rent lister, jag gjorde allt och jag minns den där känslan att jag gjorde det som en förberedelse som extremt härlig. Jag gillar fortfarande att städa men som gravid blev det så mycket mer speciellt. Allt var för henne.

Mmm, jag njuter när jag tänker tillbaka på det…hoppas verkligen att jag får uppleva det igen…men inte riktigt än;)DSC02529-2 DSC02530-2 DSC02533-2Allt var så planerat och fixat…så mycket förväntan…en helt underbar tid

❤︎

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    Vad mysigt allt lät.
    Jag med lite sorg i mig, måste erkänna att jag faktiskt inte saknar speciellt mycket. Ibland själva magen kanske men inget annat, såg inget vackert och fint med min graviditet. Lite tråkigt faktiskt.