Claudia Galli Concha

3,2,1…

Sista dagarna på 2017 och jag är tillbaka!

Jag har haft några dagars välbehövlig paus. För min egen skull.
Jag har aldrig tidigare haft en bloggpaus, inte ens när jag har fött barn, men nu precis vid jul så kändes det bara som att min hjärna stängde ner. Det fanns inga uppslag till inlägg, inspirationen fanns inte, glädjen i att plocka fram datorn när tjejerna hade somnat fanns inte och då kände jag att det var viktigt att reagera på det.

Är det något jag INTE vill så är det att tvinga fram inlägg, sista och scrolla i mobilen för att hitta någon bild som kan ge mig uppslag till att skriv vad som helst, nej, jag vill att varenda inlägg i bloggen ska komma från en vilja och lust att skriva, oavsett om det handlar om att tipsa om något ytligt, en händelse med barnen eller tanke från mitt djupaste inre.

Ni förtjänar bara det bästa, ni underbara läsare som är inne här dagligen, som följer mig genom livet, genom toppar och dalar, genom graviditeter och bebisar. Ni ska inte komma in på en blogg som skrivs för att den måste, ni ska klicka er in till något som är gjort med hjärtat.

Att driva en blogg är ju ett speciellt jobb, ett underbart men krävande jobb. Ett jobb som pågår dygnet runt, året runt, ett kreativt yrke som aldrig tar paus och jag ÄLSKAR ju det, jag är ju vanligtvis inte den som gillar pauser, jag är inget fan av röda dagar, jag vill uppåt och framåt och den känslan är tillbaka nu.

Tack för era fina kommentarer, jag började till och med gråta när någon av er skrev, ha en skön paus, vi är här när du är tillbaka. Tack! Det är äkta bloggkärlek! Ni är bäst!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Vi behöver alla ta en paus då och då. Det är välbehövligt! Bra beslut ❤️Välkommen tillbaka! Jag vill passa på att tipsa om veganuari om du känner för att få vego matinspiration rakt ner i din inbox 🙂 Jag har själv anmält mig. https://www.valjvego.se/veganuari#no-back Jag var vegetarian i fyra år, sen övergick jag till vegan kost. Jag firar 2 år som vegan nu. Jag mår förträffligt bra, helt underbart! Jag äter vegansk för min egen hälsas skull, för djuren, för vår planet och för att det är så otroligt gott 😋 Jag börjar mer och mer köpa veganska hygienartiklar, skor, kläder etc. Det blir en livsstil 🙂 Stort lycka till med att föra in mer vego i ditt liv ❤️

 2. Sara

  En paus ger mer energi och även en magisk kvinna som du förtjänar en!
  Nytt år och nya äventyr! Ser fram emot att läsa om dina under nästa år

 3. Erika

  Välkommen tillbaka 💕🙌
  Håller med Ulle, bättre att ta en paus och hämta kreativitet än att krysta fram nått bara för att.

 4. Ulle. I

  Härligt att du är tillbaka! Å det känns så bra att du tar en paus när du känner att du behöver det, för tänk om det skulle bli så att du tröttna på å blogga helt om du tvingar fram saker att skriva om. Det hade inte varit kul för varken dig eller oss läsare 😍 Så bra att du tog paus å det fick ju oss läsare att längta lite med 😉