Claudia Galli Concha

30 till 40

Om en månad fyller jag 40. Eller om 30 dagar fyller jag 40. 40 år. 40 år.

Haha, jag inser att jag måste skriva 40 år många gånger till innan jag vänjer mig, wow, vad det känns ovant.

Men det känns samtidigt härligt, som ett nytt kapitel, ett kapitel i livet där jag ännu mer kommer att gå min egen väg, värdera annorlunda, prioritera annorlunda, ännu mer än tidigare och med ännu lite mer självförtroende, jag menar hey…jag är ju 40.

För att peppa upp mig ännu mer inför min 40 års dag så har jag bestämt mig för att utmana mig själv. Jag ska nämligen under mina 30 dagar till 40 leva ett ytterst bra och hälsosamt liv. Ingen bantning eller sånt trams, nej, nej, jag ska äta sunt och bra, dra ner mycket på socker (har ätit alldeles för mycket under senaste tiden) och träna. Springa minst 3 ggr i veckan (och inte bara snacka, göra det!) och sen ska jag göra 100 situps och 100 squats om dagen som hemmaträning, armhävningar om jag hinner,

Åh, jag är så taggad och jag älskar ju att utmana mig själv. Så nu är det bra lagad mat som gäller hemma, ska jag äta sött så ska jag fixa det själv, typ rawfood bollar eller något annat som ju faktiskt är lika gott bara att jag är för lat för att göra, bort med latheten…hej 40.

Promenaderna ska bli fler och längre och till det här hör ju även utrensningen i mitt liv. har börjat nu och det går undan, kasse efter kasse fylls för att skänkas bort eller säljas.

Nu sitter jag med kvällsfikat, en finkaffe (kommer inte sluta med finkaffe) och jordgubbar, inte en påse smågodis eller choklad, nix, nu är det det sunda och goda som gäller.

På min 40-årsdag ska jag gå i mål, med nya vanor med mig.

Nu gör vi det här!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Här är det 14 dagar som gäller till 40. Oj vad konstigt det är men Oj så mycket klokare vi är nu. Nu än då! Nu fortsätter vi. Nu och framåt!??✌️?

  2. Linda

    Jag tror jag måste haka på.. min 40års dag är i november men resan jag fått i present är 2 september och jag måste också tänka om innan dess. Men är inte lika duktig på att peppa mig själv som du. Men jag vill verkligen :/ kram