Claudia Galli Concha

2016 – det kommer att bli underbart

Jag har köpt en kalender!

Jag vet inte när jag hade en papperskalender senast, sedan jag skaffade iPhone så har den tagit över det där med kalender, men jag har saknat det. Jag har saknat känslan av att ha en kalender i pappersform.

Det är ju något speciellt med det. Att skriva ner tankar och ideér och planer med papper och penna är mer inspirerande för mig än att knappa på mobilen.

Så nu när vi var i NY började jag spana på lite olika kalendrar och jag tänkte först köpa en svart från Moleskin, en klassisk svart men sen gick jag in på Anthropology (magisk butik!) och tadaa! Där var den! 2016 års kalender!DSC06231-2 DSC06229-2 DSC06232-2Visst är den fin! Jag ändrade mig genast angående den svarta. Jag vill ha färg!
Älskar blommorna och guldtexten och ännu bättre blev det när jag öppnade den…DSC06233-2 Ja! Let´s make plans! Jag har stora planer för 2016! DSC06234-2 Kan det bli bättre än det här. Förskrivna to do-listor! Underbart!DSC06235-2 Bra plats att skriva varje dag och ändå en bra översikt vecka för vecka.DSC06236-2 DSC06238-2Och klistermärken…Älskar det!

Jag är så otroligt nöjd med den här kalendern!
Jag känner att den kommer att göra 2016 till ett väldigt bra år. Den ska hänga med mig genom alla stora planer jag har.

2016! Jag är så redo för dig!DSC06227-2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elina

    Vad hände med dagens fråga, har du redan svarat på alla? Hittade aldrig nått svar på min fråga… eller valde du bara ut några?

    1. claudiagconcha

      Elina!
      Det är ju så mycket roligt som händer nu så jag glömmer bort det ibland:)
      Nu sitter jag och har bloggtid så nu tar jag tag i din fråga direkt.
      Kram!

      1. Elina

        Ja men se där! De hade jag totalt missat… Tack för svaret! 🙂 låter kul med livepublik, de kanske man ska testa på. Har ju ändå ALLA säsonger av Svensson Svensson, även filmerna, som jag ser på med jämna mellanrum å skrattar lika gott varje gång 🙂

  2. Ulle

    Jag köper fortfarande almanacka genom personligalmanacka.se som du tipsade om i din blogg för några år sedan 🙂