Vecka 26 och besök hos barnmorskan – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vecka 26 och besök hos barnmorskan

Idag har vi varit hos barnmorskan. Vår Lisbeth. En helt underbar kvinna som inte tillåter en att vara nojjig för något. Allt löser sig enligt Lisbeth och känns något fel åker man till sjukhuset. Så enkelt är det. Passar mig perfekt. Har jag trygga personer omkring mig så känner jag mig så otroligt mycket lugnare.
 
Hon tog alla prover som behövdes och jag var i ett strålande skick. Skönt! Lite lågt järnvärde men det fick jag tabletter för. Jag som trodde man kände av det genom att man blev trött men jag uppenbarligen inte eftersom jag är helt extremt pigg och har väldigt mycket energi.
 
Magen var precis lagom stor och prinsessan växer som hon ska. Vi väntar ingen jättebebis sa Lisbeth, vilket var skönt att höra. Sen fick vi höra hennes hjärtljud…helt magiskt. Hennes alldeles underbara små hjärtljud. Livet. 
Manuel spelade in det på sin telefon och jag kommer nog att lyssna på det om och om igen om jag känner mig själv rätt. Hennes hjärta slog i 140, normalt är mellan 110-160 beroende på hur aktiva dom är för stunden. Prinsessan är ju aktiv i princip hela tiden (undra vem hon är lik…?) så 140 var bra. 
 
Åh, vad vi längtar efter henne!
 
 
 ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.