Årsresumé 2014 / Maj – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Årsresumé 2014 / Maj

Maj:
Vi började maj med en helt underbar resa till Barcelona. Min bästa stad! Älskar att vara där. Våren i Barca är magisk. Varmt, inte för mycket folk. Vi var där på en skrivarresa och vi fick mycket gjort. Det är en inspirerande plats.
Jag tog nya bilder till CALAVERA på stranden i Barcelona. Jag älskar hur dom bilderna blev. Lite hippie och härligt. www.calaverastockholm.com
Hade Bloppis på bloggen! Sålde iväg stora delar av min garderob. De här snygga skorna finns faktiskt kvar, 180:- inkl. frakt (helt nya) om någon är sugen. Maila claudia@concha.se isåfall:)
Jag berättade om att jag gick i terapi (går fortfarande men inte lika intensivt), fick ett enormt gensavr både på Instagram och här. Det kändes viktigt för mig att berätta. Vi alla har vår kamp och för våra krig. Det är en viktig resa man måste göra.
Min storebror skaffade hund och jag var med när han träffade valparna första gången. Helt otroligt söta. Nu är Simba en stor tjej med galet mycket energi och jag är gudmor:).
Jag var med i kampanjen Höj Rösten. En kampanj som ville främja att man skulle rösta i EU valet. Framförallt för att SD inte skulle få för stor plats. Ett EU val hade kanske varit lätt att glömma, tankar som att man ändå inte kan påverka osv. Men det kan man. Vi kan alltid påverka. Kampen mot främlingsfientliga partier fortsätter.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.