Årsresumé 2014 / Aug – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Årsresumé 2014 / Aug

Augusti:
Han föddes. Han med H. Jossans världens finaste H. Jag blev gammelmoster och jag fick svårare och svårare att dölja att jag själv var gravid. Jag ville så gärna berätta samtidigt som vi ville hålla det för oss själva (vi höll oss till vecka 15 med att berätta för familjen!) Det ska bli så häftigt att se dom två växa upp tillsammans, precis som jag och J har gjort.
Jag fick vara med min vän Mia när hon gjorde sin första stora skönhetsbok. Vi tog fina bilder i en härlig studio i Gamla Stan.
Programmet “Skilda Världar – vad hände sen?” sändes på tv4. Det var väldigt kul att se vad som hade hänt med några av oss.
CALAVERA leveranser gick ut en efter en. Jag är så glad att så många av er tycker om dom.
Vår novellfilm Batter sändes på SVT. Det var en stor och häftig känsla att sitta i soffan och se en film som jag har skrivit tillsammans med Manuel. Hur våra ord blev en handling som blev en film. En väldigt bra film om ni frågar mig:).
Vi hade vår 2:a bröllopsdag! Två år som gifta och väldigt lyckliga. Bröllopsdag med liten liten bebis i magen. Lyx!
Jag fyllde år och Manuel överraskade mig på bästa möjliga sätt! Jag fick gå en två timmars promenad med två alpackor i ett naturreservat. Jag gick med dom i koppel. Svårt att förklara den totala lyckan för den som inte känner som jag för alpackor kanske, men det var magiskt! Bästa födelsedagen!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.