Vem är du? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vem är du?

Jag är alltid nyfiken. En egenskap från födseln som jag inte kan styra. Ibland positiv och ibland besvärande och lite jobbig. Men jag lär mig mycket. Nu är jag nyfiken på vem du är? Som läser här om allt väsentligt och fullkomligt oväsentligt jag delar med mig av. Ser så mycket fram emot att lära känna er bättre!

Love & Light!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Hej! Jag heter Caroline, fyller 24 i oktober. Jag är en glad och positiv tjej som älskar svenska tv-serier, har alla volymer av Skilda världar. Kan se det om och om igen. 🙂
  Jag älskar att vara med min pojkvän, mina vänner, min familj och våran hund. Kollar på Skilda världar just nu. Jag älskar också att spela tv-spel.
  Du är en jättebra skådespelare!

 2. Fia

  Fia heter jag, 34 år (mina brudar skrattar och säger att "mamma, du trodde du skulle fylla 32 så du är så glömsk att du inte ens vet hur gammal du är" haha) har tre tjejer, två som fyller 8 i januari och Lillsyrran på 5 år.
  Bor utanför Uppsala på landet, jobbar som sjuksköterska i hemtjänsten. Har alltid velat jobba med människor, framförallt äldre. Gift med stora kärleken sedan 9 år, hängt ihop i 12 år totalt.

 3. Anna

  Anna 26 bor i sthlm. Pluggar till sjuksköterska. Bor med min kille o dotter på 2 år. Har alltid följt dina bloggar. Skilda världarfan haha (tröttsamt kanske men så är sanningen). Har tagit en bild ihop med dig för flera år sedan dock har inte jag den utan det var med din telefon lr kamera. Tycker du är inspirerande på ett sunt sätt när det kommer till mat och träning.

 4. Linnéa

  Hej, jag är en 18 årig tjej som går sista året på sahällsvetenskapsprogrammet med internationell profil. Jag älskar att skriva och drömmer i framtiden om att skriva böcker och filmmanus. På min fritid tycker jag också om att umgås med vänner, fika, läsa, kolla på serier och filmer, samt träna.
  Tack för en jättebra blogg! Du är en sådan inspirerande person och jag tycker om att du skriver om dina ambitioner, du får mig att vilja sträva högre!

 5. Emelie

  Hej!

  Jag heter Emelie och är (snart) 22 år. Kommer ursprungligen från Stockholmstrakten, men flyttade till Linköping förra året för att läsa till psykolog. Nu har jag efter ett år på psykologprogrammet precis tagit studieuppehåll för att istället testa vingarna på lärarprogrammet.
  Jag är en kreativ tjej som älskar att fotografera, spela teater, skriva, brodera, pyssla etc. På fritiden jobbar jag även som volontär på tjejzonen.

  Det var lite om mig det.
  Ha en fin dag!

 6. Sofie

  Ja vi har ju träffats några gånger, jag är mamma till Freja som spelade din dotter i Tyskungen. Vi bor utanför fjällbacka på en gård med hästar, höns, katter och hund. Just nu är jag mammaledig med frejas lillasyster. Vi älskar djur och natur hela familjen och ridning är min hobby! Kram från oss!

 7. Carro

  Jag heter caroline. Och jag är 22 år om en månad ungefär. Jobbar halvtid på en terminal medan jag söker annat jobb på heltid. Jag blir snart moster också, det ska bli trevligt.
  Jag är sambo o så lyckligt kär i den underbaraste killen jag vet.
  Jag gillar att sola,bada,snorkla,åka bil,promenera, cykla, fotografera, titta på film/serie, läsa. Dricka te.
  Jag ser fram emot hösten, tända ljus, massa koppar te och massa filmmys. Så härligt.
  Kram!

 8. Linn

  Hej! Jag är en tjej på 17 år, fyller 18 i januari. Jag hoppade av gymnasiet förra året från estetik och media programmet för att jag inte trivdes på skolan. Nu läser jag ekonomi med inriktning juridik, vilket jag trivs jättebra med. Känner ofta att jag är född i fel tid. Har alltid känt mig mognare än andra i min ålder, och har aldrig förstått mig på 14åringar som super sig fulla på helgerna. Hur som helst. På fritiden gillar jag att baka allt möjligt, vara kreativ på alla sätt man kan. Allt från att baka småkakor till inredning. Så gillar jag att se på film och serier. Jag älskar one tree hill och skilda världar (