Claudia Galli Concha

100% tillsammans

Vår resdag hade inte kunnat börja bättre!

Vi hamnade i en taxibil med en chaufför som var helt underbar med barnen, jag fick koppla upp min telefon till hans högtalare och sen öste vi på med Pippi och Madicken hela vägen. Det var den bästa möjliga starten, tjejerna var så förväntansfulla när vi väl kom fram till Arlanda, vi brukar ju alltid flyga från Bromma men jag valde Arlanda den här gången för jag kände att det är lättare för mig att flyga till Köpenhamn och sen ta tåget till Malmö, nu när jag var ensam med tjejerna, det är alltid lite bökigt att ta sig från Sturup. (bygg ett tåg!) och sen insåg jag att det var ju tur för pga dimman så var alla flighterna inställda från Bromma imorse.Väl på planet hade tjejerna fått leka av sig på lekplatsen på flygplasten, åh, vad jag älskar alla flygplatser som gör lekplaster till barnen. det är verkligen en stor plats för oss föräldrar, jag smet givetvis och köpte en kaffe på stället mittemot lekplatsen och sen hade jag en lugn och fin stund medan tjejerna klättrade och dansande och körde varandra i något tåg.

Det här var första resan när Celeste satt i egen stol, innan har hon ju dels åkt gratis men då också suttit i knät och nu sitter hon själv, min stora tjej, men det var ju väldigt mysigt för det gjorde ju att tjejerna har mycket större lekrum.

Det lektes med medhavda leksaker, vi fikade och sen sista halvan av resan så spelade dom sitt älskade Disneyspel. Någon mer som har den spelappen?Malmö Malmö…det var så fint när vi klev av tåget så det knöt sig lite i magen…jag saknar den här staden, vi har upplevt så otroligt mycket fint här och jag har verkligen njutit av livet här, så lite saknad bubblade upp…men jag försöker att bara se positivt på det. Vi har många platser som vi älskar och många platser vi kan tänka oss att leva på, och det här är en av dom. Det är bra. och det är underbart att vi kan åka hit ofta och njuta. Visst är det här huset som står på Stortorget helt magiskt fint!?Incheckade! Och väldigt fint mottagande. Vi bor på Scandic St Jörgen. Supercentralt hotell som är väldigt bra med småbarn, väldigt anpassat med presenter när man checkar in, barnmeny med en massa gott i restaurangen och ett lekrum som vi ska undersöka imorgon.

På eftermiddagen kom farmor hit, jag gick till min ögonbrynstjej, världens bästa Victoria på Kicks på Hansa och så smet jag in på &OtherStories och haffade ett par drömboots på rean, sen blev det middag på stan med tjejerna, farmor, svägerska och ett av hennes barn. Så mysigt!

Nu ska jag nog tappa upp ett bad…älskar ju hotellivet.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.