Claudia Galli Concha

Upplevelseåret

Min kropp och mitt sinne är så uppfyllt av att jag nu har gått in i en ny ålder, wow, det är så häftigt att få dom här kickarna och nystarterna. Att få känna med hela kroppen att man lever och att man sprudlar av idéer och tankar. Jag älskar det!

Ni vet ju hur jag är med nystarter, nystarter är lika med att förändra något, förbättra något och den här gången var det inte så lätt att komma på något sådär direkt, men sen sakta kröp det fram, något som jag har saknat, något som jag vet att jag ofta hamnar i och inte vill var i.

Upplevelser.
Och nu kanske en del av er tänker att vi visst upplever mycket och jag har 100 saker på gång alltid och absolut, visst är et så, men jag har varit ganska passiv när det kommer till att styra upp upplevelser och resor och utflykter, jag har haft drömmar och visioner men jag har inte satt mig ner och verkligen kollat upp och bokat.

Och det är klart, vi har ju fött barn och varit gravida under tre års tid och första tiden som tvåbarnsföräldrar var ju inte direkt första tanken att boka in sköna weekendresor, haha, men nu är vi i fas och nu finns det inget som stoppar oss längre.IMG_4436Massor av god mat ska testas.

Jag är ju av den typen som älskar att barnen ska få hänga med och uppleva saker, semestrar blir annorlunda med barn, absolut (hej då långa shoppingrundor och långfikor) men det blir ett nytt sätt att resa och nya saker att se och om jag tänker på hur vår resa i LA var förra sommaren när Chloe var ett år och en månad så var ju den helt underbar! Vi hängde på lekplatser, gick promenader och upptäckte allt ifrån fjärilar till fina blommor och annat som jag aldrig hade upplevt om jag inte hade haft barn med mig.d5caf13a-0172-4a66-bbd1-dedeeb2c45faBarnen gör att jag upplever saker på ett nytt helt underbart sätt.

Och sen har jag även varit lat i mina hemstäder, ja, vi har ju två, Stockholm och Malmö, och på båda dom ställena har jag blivit bekväm och gör gröna samma saker och äter på samma ställen, så där vill jag också bättra mig. Så…nu är det…(trumvirvel)

Upplevelseåret!IMG_5953Vi planerar för Los Angeles nästa sommar.

Vi ska uppleva saker. Oavsett om det handlar om resor, dagsutflykter, nya restauranger, nya fik, nya lekplatser!

Så det kommer att sprudla av tips här på bloggen från och med nu och jag tänker att det här är ett strålande tillfälle för er alla att dela med er av tips på allt som har med upplevelser att göra. Barnvänligt. Parvänligt. Kompisvänligt. Vad ni vill. Så länge det är under den breda rubriken Upplevelser.

Det var ju väldigt passande att jag fick en resa till Barcelona i oktober! Då är oktober klart. Hade tänkt en resa/utflykt med övernattning i månaden. Det kanske är mycket men jag gillar ju att sikta högt!img_1121I den här staden blir det finkaffe i oktober. Barcelona.

Åh, vad jag ser fram emot det här!? Upplevelseåret. Nu gör vi det här!

Hänger ni på!? Tipsa om allt möjligt som har med upplevelser att göra bland kommentarerna!

Jag gör även en ny kategori som heter Upplevelser med olika underrubriker, som man kan söka igenom om det är något särskilt man är ute efter.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Dema- Nu är han här:)

  Vårvintern i Lappland! Då man vaknar på morgonen och det är 20 minus, solen skiner och man känner att nu blir det varmt. Vid 10 redan är det nollan eller plus och solen värmer! Man åker ut med skotrarna, pimplar, tolkar Baki skoter, grillar m.m allt medans du får ta av dig jackan för man svettas.

  Allt detta går att uppleva bara 1,5 timme ifrån Stockholm med flyg! Hade gärna visat dig och din familj en riktig vårvintern! Jag avskydde snö innan jag flyttade hit, nu står jag ut resten av året för att få uppleva detta

 2. Evelina

  Låter som ett härligt kommande år med upplevelser för dig och familjen! Påbörjade en upplevelse igår. Ligger just nu på bb och kan inte titta mig mätt på vår lilla Julia ?

 3. Marie

  Tycker det låter härligt! Skulle verkligen rekommendera Kuba! Vi var där i våras, och WOW vilka upplevelser vi fick. Vi åkte med lite större bar, 11 och 14 år. Har även skrivit om det på min blogg.

 4. Carina

  Så härligt med planering. Vi var ju i los angeles ungefär samtidigt som er förra året & GUD som jag längtar tillbaka. Var där med min man & våra 3 döttrar,bästa resan vi gjort.